ByeAlex sokaknál kicsapta a biztosítékot

Fotó: Hirling Bálint/Origo -
X-Faktor zsűri ByeAlex énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alex nem titkolja, hogy pár dologban ellentétes véleményen van az X-Faktor zsűritagjaival és a stábbal. De azt is elárulta, hogy bár évekkel ezelőtt még élesen bírálta a tehetségkutatókat, most az X-Faktor mentori székéből kicsit másképp látja a dolgokat. És ezzel a nézők is így vannak: másképp látják, mint ByeAlex.

"Biztos kapkodják majd néha a fejüket a mentorok és a csatorna képviselői is, hogy ezt az „őrültet" beültették ide. Ha úgy érzem, akkor a stábnak és a mentoroknak is elmondom a véleményem, vannak dolgok, amiket nem engedhetnek meg maguknak az emberek velem szemben" - nyilatkozta ByeAlex nemrég, és úgy tűnik már akkor sejtett valamit, ugyanis

már most rengeteg néző méltatlankodik többek között miatta is.

Forrás: Facebook

Már most áll a bál? ByeAlexnek az X-Faktor zsűrijével és a stábbal is akadnak nézeteltérései

"A közönség már unja a banális tehetségkutatókat, amelyekhez képest egy vödör hó is atomvillanást képvisel izgalmak tekintetében" - mondta határozottan pár évvel ezelőtt Bye­Alex, aki most mégis beült az X-Faktor zsűrijébe. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.