Magyarországra költözik Lewis Hamilton?

Forrás: DPPI media/Frederic Le Floc H -
Magyarország Lewis Hamilton költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg nem Palvin Barbi miatt döntene Lewis Hamilton Magyarország mellett, hiszen a modell vajmi kevés időt tölt itthon. A pilótát azonban elvarázsolta Budapest, ezért fontolgatja a költözést.

A pilóta sikert sikerre halmoz a Forma-1-ben, a hétvégén a Magyarországon megrendezett nagydíjon is tarolt. Saját bevallása szerint mindig is szerette a Hungaroringet, már csak a hatalmas rajongótábora miatt is, akik nagyon nagy támogatást jelentenek számára.

Forrás: DPPI media/Frederic Le Floc H

Azt tervezi, hogy velük fedezi fel Budapestet, amit gyönyörű városnak tart, de egyelőre még nem volt ideje bejárni.

"Imádok idejönni! Budapest gyönyörű,

különleges város, mindig tartogat meglepetéseket. Ugyanakkor eddig még nem volt alkalmam istenigazából felfedezni, most azt tervezem, magyar barátaim segítségével ezt pótolom. Néhány itteni rajongómmal elég szorossá vált a kapcsolatom az elmúlt években. Ahogy már említettem, azt tervezem, idén felfedezem a várost, s ki tudja, talán úgy döntök, hogy ideköltözöm" - mondta a pilóta a Blikknek, akiről tudjuk, hogy Palvin Barbival igen szoros kapcsolatot ápol.

Borzalmas betegségek éve – A sztárokat sem kíméli a sorshttp://www.life.hu/sztarok/20160722-pataki-attila-kulka-janos-galambos-lajos-galvolgyi-janos-is-szornyu-betegsegen-estek-at.htmlPataki Attila, Kulka János, Galambos Lajos, Gálvölgyi János – a legnagyobbak kellemetlen kórságokkal küzdöttek meg. TV + Sztárok--49 éves lett Matt LeBlanc, vagy, ahogy mindenki ismeri Joey Tribbianihttp://www.life.hu/sztarok/20160725-matt-leblanc-49-eves-lett-a-jobaratok-sztarja-joey-tribbianiunnepel.htmlAz egész világ megismerhette a színészt, amikor elkezdődött a Jóbarátok című sorozat: Matt LeBlanc rendkívül szegény volt, mindössze 11 dollárral a zsebében ment el a szereplőválogatásra, de a végén már 1 millió dollárt kapott epizódonként. TV + Sztárok--Meg akarták ölni Lindsay Lohant? Így őrjöngött erkélyén a színésznő: videó! http://www.life.hu/sztarok/20160725-lindsay-lohan-a-sztart-a-sajat-volegenye-fojtogatta-durva-video-az-esetrol.htmlRendőrök rúgták rá az ajtót a sztárra, miután a szomszédok hangos kiabálásra ébredtek az éjszaka közepén. Lohan állítólag egész éjjel sikoltozott. TV + SztárokOrigoKatalin és Vilmos retteg: nem utaznak az olimpiárahttp://www.life.hu/sztarok/20160725-katalin-hercegne-vilmos-es-harry-herceg-a-zika-virus-miatt-nem-megy-a-rioi-olimpiara.htmlAz idei olimpiát számos probléma övezi, ezért sokan döntöttek úgy, hogy nem vesznek részt a játékokon. Már néhány sportoló is visszamondta a részvételt, de a nézők közül is van bőven olyan, aki nem hajlandó Rióba utazni. TV + Sztárok--Lindsay Lohan gyermeket vár csalfa vőlegényétől?http://www.life.hu/sztarok/20160725-lindsay-lohan-terhes-lehet-milliardos-volegenyetol-egor-tarabasovtol.htmlLindsay Lohan valószínűleg teljesen össze van zavarodva, és arra hajt, hogy a rajongóit is megzavarja: hol dühöng milliárdos vőlegénye miatt, hol viszont terhesnek kiáltja ki magát. TV + Sztárok--Gálvölgyi jól van, vastaps fogadta a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20160725-galvolgyi-janos-ujra-szinpadra-allt-tihanyban-betegsege-utan-jol-van.htmlA hétévégén Tihanyban állt újra színpadra Gálvölgyi János, miután júliusban mindkét veséje leállt, és kórházban kezelték.TV + SztárokFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.