49 éves lett Matt LeBlanc, vagy, ahogy mindenki ismeri Joey Tribbiani

Forrás: NBC -
Jóbarátok Matt LeBlanc születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világ megismerhette a színészt, amikor elkezdődött a Jóbarátok című sorozat: Matt LeBlanc rendkívül szegény volt, mindössze 11 dollárral a zsebében ment el a szereplőválogatásra, de a végén már 1 millió dollárt kapott epizódonként.

Édesanyja unszolására kezdett el a színészettel foglalkozni Matt LeBlanc, de eleinte csak reklámfilmekben kapott szerepet. Később a Rém rendes családban is feltűnt, de az igazi áttörésre még évekig várnia kellett.

Forrás: NBC

1994-ben választották ki őt az olasz származású Joey Tribbiani szerepére a Jóbarátokban, amely munkára már igen nagy szüksége volt a színésznek, ugyanis mindössze 11 dollárral a zsebében indult el a válogatóra. Az első fizetéséből pedig egy jó nagy adag vacsorát vásárolt magának a színész, aki az utolsó két évadért már 1 millió dollárt kapott epizódonként. Hiába szerette volna meglovagolni ennek a karakternek a sikerét, a Joey című sorozat nem nyerte el a rajongók tetszését. Magánélete sem alakult fényesen: 2003-ban házasodott, de 2006-ban már be is adta a válókeresetet. Matt és Melissa McKnight-nak egy közös gyermeke született, aki ritka agyi rendellenességgel jött a világra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.