Rubint Réka nosztalgiázott: így nézett ki évekkel ezelőtt az édesanya

édesanya fotó Rubint Réka nosztalgia fitnesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszkirálynő nosztalgikus kedvében volt, így egy évekkel ezelőtti fényképpel örvendeztette meg a rajongóit. 

"Mit találtam? A kép 2003 tavaszán készült. Larával voltam várandòs" - írta a fotó mellé Réka, akit persze azonnal elleptek jókivánságokkal. Több kommentelő szerint az édesanya semmit sem változott az évek alatt, sőt egyre szebb lett az idő múlásával.

Forrás: Instagram/Rubint Réka

Nyárból a hűvös hegyekbe – Rubint Réka erre szavaz

Az osztrák és a svájci hegyekben, mesés tájakon kalandozott a fitneszházaspár. Rubint Réka a Life.hu-nak elmesélte a nyári sípályákon átélt legszebb élményeit.
Borzalmas betegségek éve – A sztárokat sem kíméli a sorshttp://www.life.hu/sztarok/20160722-pataki-attila-kulka-janos-galambos-lajos-galvolgyi-janos-is-szornyu-betegsegen-estek-at.htmlPataki Attila, Kulka János, Galambos Lajos, Gálvölgyi János – a legnagyobbak kellemetlen kórságokkal küzdöttek meg. TV + Sztárok--Magyarországra költözik Lewis Hamilton?http://www.life.hu/sztarok/20160725-lewis-hamilton-akar-magyarorszagra-is-koltozne.htmlValószínűleg nem Palvin Barbi miatt döntene Lewis Hamilton Magyarország mellett, hiszen a modell vajmi kevés időt tölt itthon. A pilótát azonban elvarázsolta Budapest, ezért fontolgatja a költözést. TV + Sztárok--Meg akarták ölni Lindsay Lohant? Így őrjöngött erkélyén a színésznő: videó! http://www.life.hu/sztarok/20160725-lindsay-lohan-a-sztart-a-sajat-volegenye-fojtogatta-durva-video-az-esetrol.htmlRendőrök rúgták rá az ajtót a sztárra, miután a szomszédok hangos kiabálásra ébredtek az éjszaka közepén. Lohan állítólag egész éjjel sikoltozott. TV + SztárokOrigoNyereményjáték: emlékeztek, hogy engedi ki a gőzt Tolvai Reni?http://www.life.hu/sztarok/20160722-viva-masodik-randi-nyeremenyjatek-hogyan-engedi-ki-a-gozt-tolvai-reni.htmlTolvai Reni a VIVA legutóbbi Második randi című adásában segített a soron következő civil szereplőnek, aki nem tudta leküzdeni a szorongását. Az énekesnő egy különleges feszültségoldó technikát tanított Vikinek. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi volt ez a módszer! TV + SztárokOrigoSarka Kata megszólalt a szexvideós botránnyal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160722-sarka-kata-facebookon-szolalt-meg-nem-o-az-a-celebfeleseg-akit-a-szemelyi-edzoje-szexvideokkal.htmlSarka Kata és Hajdú Péter házasságának válsága tegnap robbant a magyar sajtóban. Azóta sokan találgatják, vajon mi állhat a háttérben, és a jelek szerint sokak fejében az is megfordult, hogy Sarka Kata lehet az a celebfeleség, akit edzője szexvideók közzétételével zsarol. TV + SztárokOrigoBrooklyn Beckham kiáll barátnője, Chloe Moretz melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160722-brooklyn-beckham-kiall-baratnoje-chloe-moretz-szineszno-mellett.htmlÁll a bál a fiatal színésznő, Chloe Moretz és a Kardashian família között. A legidősebb Beckham fiú természetesen barátnője oldalán áll, bár ez nem volt mindig ennyire egyértelmű. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.