Terry Black kisfia lelkét ápolja - Danika 3 iskolatársát vesztette el a müncheni merényletben

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Terry Black család müncheni merénylet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert magyar transzfesztita egy ideje már Müchenben él gyermekeivel. Terry Black Danikával és Fannikával a jobb és nyugodtabb élet reményében költözött a német nagyvárosba. A hétvégi merényletek után viszont nagyon elgondolkozott...

Rácz Károly, azaz Terry Black a klienc áldozatot követelő müncheni mészárlást követően ráébredt arra, hogy nem tudja megvédeni szeretteit. Terry épp kisfia lelkét ápolja, aki a szörnyű mészárlásban három iskolatársát veszítette el, amikor az ámokfutó az Olimpia bevásárlóközpontban lövöldözni kezdett.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"A hétvége bizony nagyon szomorúan telt. Dani volt sulijából hárman voltak az áldozatok közt.
Rohadt egy világban élünk és egyre rohadtabban fogunk. A hétvégén történtek rátelepednek az ember lelkére, agyára és tisztánlátására" - írta szomorúan az előadóművész közösségi oldalán.

Kiderült a nagy titok: megtudtuk, miért sírt Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-kiderult-a-nagy-titok-megtudtuk-miert-sirt-irina-shayk-allergia-volt-a-baja.htmlLerántotta a leplet saját könnyeiről Irina Shayk. A gyönyörű modellt a wimbledoni tenisztornán látták sírni, és elterjedt a hír, hogy barátja, Bradley Cooper miatt törött el nála a mécses. TV + Sztárok--Kis híján nyilvános szexbe fulladt Gerard Butler és barátnője fürdőzésehttp://www.life.hu/sztarok/20160713-gerard-buler-fulig-szerelmes-izzott-koztuk-a-levego-egy-medences-furdozes-kozepette.htmlMég a sokat látottak is zavarba jönnek egy kicsit Gerard Butler és barátnője szenvedélyes fotóit nézegetve. A páros körül szinte forrt a víz a medencében. TV + Sztárok--Justin Bieber fanatikusan rajong a Jóbarátok című sorozatérthttp://www.life.hu/sztarok/20160713-jusin-bieber-fanatikusan-rajong-a-jobaratok-cimu-sorozatert.htmlImádja a Jóbarátok című amerikai sorozatot Justin Bieber. Az énekes egyenesen rajong a hat New York-i fiatal történeteiért. Ha lazulni akar, megnéz egy-egy részt. TV + SztárokOrigoRossz vicc vagy kínos félreértés?! Metallica CD-ket írt alá a Red Hot Chili Peppershttp://www.life.hu/sztarok/20160712-vamosok-szegyenitettek-meg-a-red-hot-chili-pepperst-metallica-cd-ket-irtak-ala.htmlRossz vicc vagy kínos félreértés – egyelőre nem tudni, pontosan mi volt az oka annak, hogy fehérorosz vámosok Metallica relikviákat dedikáltattak a Red Hot Chili Peppers tagjaival. TV + SztárokOrigoSzívszorító videó került napvilágra: így bánik Ronaldo a rajongóivalhttp://www.life.hu/sztarok/20160712-szivszorito-video-kerult-napvilagra-igy-banik-ronaldo-a-rajongoival.htmlNincs még egy olyan megosztó alakja napjaink labdarúgásának, mint Ronaldo. Futballtudását mindenki elismeri, de hétköznapi oldaláról megoszlanak a vélemények: van, aki szerint nemeslelkű, mások hisztisnek és csupán a PR által felépítettnek tartják. TV + Sztárok--Ez a nap mégis lehet forróbb: Szexi focisták strandolnak a Balatonnálhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-ez-a-nap-megis-lehet-forrobb-szexi-focistak-strandolnak.htmlIgencsak magas volt az egy négyzetméterre eső szexi focisták száma hétvégén a Balatonnál. Miközben Dzsudzsák Balázs a Soundon bulizott, addig válogatottbeli csapattársa, Juhász Roland és barátai a medencét választották. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.