Durva videó: Justin Timberlake hatalmas pofont kapott egy rajongójától

pofon ütés videó Justin Timberlake sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai énekes szinte ledöbbent, amikor a férfi pofon vágta. A rendőrség már elkapta a támadót. 

Justin Timberlake egy golfbajnokság után akart elmenni a rajongók mellett, amikor jobb oldalról valaki arcon ütötte. Timberlake úgy döntött, nem tesz feljelentést, ám a biztonságiak végül kihívták a rendőrséget, akik garázdaság miatt elvitték az idegen férfit. A sztár maga sem értette a dolgot, vissza is szólt az illetőnek. A néző később azt állította, hogy ő csak meg akarta érinteni a híresség arcát és szó sem volt támadásról - írja a TMZ.

Gáspár Virág kész nő lett - Nézzétek!http://www.life.hu/sztarok/20160726-gaspar-virag-14-eves-lett-ma-unnepli-a-szuletesnapjat-gaspar-gyozo-lanya.htmlJúlius 26-án, azaz ma a Gáspár család legkisebb tagja 14 éves lett. Édesapja egy csodás rózsacsokorral lepte meg kislányát. TV + SztárokOrigoKim Basinger lánya meztelenül pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160726-kim-basinger-lanya-meg-edesanyjanal-is-szexibb.htmlLegutóbb a 62 évesen is szuperdögös Kim Basingertől visszhangzott a sajtó, pedig a lánya is figyelemreméltó. A sztárcsemete elképesztő alakkal rendelkezik, és egyáltalán nem szégyenlős. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita megtalálta a Nagy Őt! - A szépség új férfit ölelgethttp://www.life.hu/sztarok/20160726-debreczeni-zita-megtalalta-a-nagy-ot.htmlÚgy tűnik, hogy a szépség lecserélte kedvesét, Giannit, és már egy másik férfit ölelget. Na jó, csupán egy kép erejéig, és teljesen érthető okokból, hiszen Zita nem mással, mint Mr. Biggel futott össze Budapesten. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi nagy bejelentéssel állt előhttp://www.life.hu/sztarok/20160725-szabo-zsofi-oriasi-bejelentessel-allt-elo.htmlAz RTL Klub műsorvezetőjét szenteste jegyezte el párja, a napokban pedig élő bejelentkezésben mesélte el, hogy gőzerővel elkezdték szervezni az esküvőt. TV + SztárokOrigoSoha nem látott privát videó Somló Tamásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160723-soha-nem-latott-privat-video-a-nemreg-elhunyt-somlo-tamasrol.htmlPrivát videofelvételekből állította össze a zenész rajongója azt a videoklipet, amely pénteken került fel Somló Tamás hivatalos Facebook oldalára. TV + Sztárok--Hűha! Így fest Adele smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160722-vegre-lathatjuk-adelet-smink-nelkul.htmlAz énekesnőt a védjegyévé vált tusvonal és műszempilla nélkül nélkül fotózták le, ez pedig azért is hihetetlen, mert egy rosszul sikerült lesifotó után azt nyilatkozna, hogy soha többé nem jelenik meg smink nélkül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.