Kim Basinger lánya meztelenül pózolt

modell fotózás Kim Basinger felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb a 62 évesen is szuperdögös Kim Basingertől visszhangzott a sajtó, pedig a lánya is figyelemreméltó. A sztárcsemete elképesztő alakkal rendelkezik, és egyáltalán nem szégyenlős.

Kim Basinger és Alec Baldwin 20 éves lánya, Ireland Baldwin legújabb fotósorozata kedvéért ledobta gátlásait azzal együtt a ruháit is, így meztelenül csodálhatjuk meg a Treats! Magazin hasábjain.

Ireland már több éve modellkedik, de a mostani lépésével édesanyja nyomdokaiba lépett: Kim Basigner ugyanis 1981-ben 28 évesen vetközött először, ő a Playboynak. Ha kíváncsi vagy a többi szexi képre, akkor itt megnézheted őket!

Kim Basinger lerántotta a fátylat a válásának mocskos részleteiről

Az Oscar-díjas Kim Basinger exférjéről, Alec Baldwinról és házasságukról beszélt egy nemrég adott interjúban. A teljes cikket itt elolvashatod!
Terry Black kisfia lelkét ápolja - Danika 3 iskolatársát vesztette el a müncheni merényletbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160725-terry-black-kisfi-lelket-apolja-danika-elvesztette-3-iskolatarsat-szornyu-vilagban-elunk-irta-a.htmlAz ismert magyar transzfesztita egy ideje már Müchenben él gyermekeivel. Terry Black Danikával és Fannikával a jobb és nyugodtabb élet reményében költözött a német nagyvárosba. A hétvégi merényletek után viszont nagyon elgondolkozott... TV + Sztárok--Kiderült a nagy titok: megtudtuk, miért sírt Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-kiderult-a-nagy-titok-megtudtuk-miert-sirt-irina-shayk-allergia-volt-a-baja.htmlLerántotta a leplet saját könnyeiről Irina Shayk. A gyönyörű modellt a wimbledoni tenisztornán látták sírni, és elterjedt a hír, hogy barátja, Bradley Cooper miatt törött el nála a mécses. TV + Sztárok--Kis híján nyilvános szexbe fulladt Gerard Butler és barátnője fürdőzésehttp://www.life.hu/sztarok/20160713-gerard-buler-fulig-szerelmes-izzott-koztuk-a-levego-egy-medences-furdozes-kozepette.htmlMég a sokat látottak is zavarba jönnek egy kicsit Gerard Butler és barátnője szenvedélyes fotóit nézegetve. A páros körül szinte forrt a víz a medencében. TV + Sztárok--Rossz vicc vagy kínos félreértés?! Metallica CD-ket írt alá a Red Hot Chili Peppershttp://www.life.hu/sztarok/20160712-vamosok-szegyenitettek-meg-a-red-hot-chili-pepperst-metallica-cd-ket-irtak-ala.htmlRossz vicc vagy kínos félreértés – egyelőre nem tudni, pontosan mi volt az oka annak, hogy fehérorosz vámosok Metallica relikviákat dedikáltattak a Red Hot Chili Peppers tagjaival. TV + SztárokOrigoBeyoncét felzaklatták a dallasi események- gyászol a világsztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-beyoncet-felzaklattak-a-dallasi-esemenyek-gyaszol-a-vilagsztar-kozossegi-oldalan.htmlBeyoncé gyászol. Az énekesnőt annyira megérintették a múlt csütörtöki dallasi események, hogy saját közösségi oldalán szólít fel mindenkit az erőszakmentességre. TV + Sztárok--Ez a nap mégis lehet forróbb: Szexi focisták strandolnak a Balatonnálhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-ez-a-nap-megis-lehet-forrobb-szexi-focistak-strandolnak.htmlIgencsak magas volt az egy négyzetméterre eső szexi focisták száma hétvégén a Balatonnál. Miközben Dzsudzsák Balázs a Soundon bulizott, addig válogatottbeli csapattársa, Juhász Roland és barátai a medencét választották. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.