Gáspár Evelin Gáspár Virág ajak születésnap Kék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gáspár család legfiatalabb tagjának hatalmas bulija volt: Virág betöltötte a 14. életévét, tiszteletére hatalmas dínomdánomot csaptak a szerettei. Nővére kék szájakkal ünnepelte őt.

Nagy esemény volt a minap a Gáspár családnál. Virág ugyanis a születésnapját ünnepelte, ez alkalomból természetesen hatalmas bulit csapott a Gáspár család. Igazi luxuspartit rendeztek a legfiatalabb Gáspárnak! A helyszínen hatalmas volt a színkavalkád, gyönyörű virágcsokrok és finomabbnál finomabb ételek várták a szülinapost.

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

Mindenki ünnepi díszbe vágta magát, de minden bizonnyal Gáspár Evelin viselte a legfeltűnőbb öltözéket és sminket a buli alatt. Az idősebbik Gáspár lány ugyanis kék ruhába bújt az alkalom tiszteletére, amit kék színű rúzzsal bolondított meg! A fotón a feltűnő smink mellett az is nagyon jól látszik, hogy az eddig több mint 30 kilót fogyott Evelin most még karcsúbb alakkal rendelkezik. Bombaformában van, méltán lehet büszke magára.

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.