Cristiano Ronaldo háremének egyik tagja kitálalt

modell Cristiano Ronaldo focista Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszer már bekukkantottunk Cristiano Ronaldo otthonába, most pedig megtudhatjuk, hogy mégis mivel veszi le a lábáról randipartnereit.

Cristina Buccinót Ibizán hozta össze a sors Cristiano Ronaldoval, aki rögtön elhívta randizni. Vajon mivel hódítja meg a nők szívét a dögös focista?

Naná, hogy egy romantikus vacsorával!

Forrás: AFP/Francisco Leong

A fiatal lány az olasz bulvárlapnak mesélte el, hogy milyen is volt az első randevú a dögös focistával.

„Amikor megérkeztem a megbeszélt helyre, Cristiano már várt. Észrevett, találkozott a tekintetünk. Meghívott vacsorára, igazi úriember volt. Nagyon jó srác!" – áradozott Cristina Buccino, akitől természetesen azt is megkérdezték, hogy

lesz-e következő randevú.

„Azt kell, hogy mondjam, Cristiano Ronaldo nagyon menő. A saját szememmel láttam. Amikor ismersz egy személyt, de szeretnéd még inkább felfedezni őt. Cristiano nagylelkű és még egyszer mondom, igazi úriember, aki tudja, hogyan kell udvarolni egy nőnek." – szögezte le diplomatikusan a modell.

Forrás: Instagram

Ha kíváncsiak vagytok a párosról készült paparazzi fotókra, megnézhetitek őket itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.