Reese Witherspoon rajongói kiakadtak: ez a fotó verte ki a biztosítékot

kutya fotó színésznő Reese Witherspoon állatkínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő csak egy cuki kutyusos fotóval szerette volna meglepni a rajongóit, ám helyette elég durva lavinát indított el. Egy Instagram-posztja után állatkínzással kezdték el vádolni!

Reese Witherspoon nemrég egy édes francia buldog gazdija lett, akiről rendszeresen tesz fel képeket a közösségi oldalaira. Legutóbb viszont egy olyan képet tett fel, amelyen a kutyus egy jégkrémet nyalogat. A kommenetelők azonnal betalálták a sztárt! Sokak szerint a színésznő felelőtlen állattartó, sőt többen is állatkínzónak nevezték Reese-t.

This summer weather calls for ... a pupsicle! ☀️ #HappySummer #regram @womansdaymag

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által közzétett fénykép,

Nemrég a kis György herceg került hasonló szituációba, amikor egy fehér csokoládéval bevont fagylaltot kínált a család kutyusának, Lupónak. Persze az emberek ott is kemény kommenteket írtak a csemetéről, amelyet ide kattintva el is olvashatsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.