Három év után visszatér egy régi szereplő a Barátok köztbe

Fotó: Mudra László [origo] -
színésznő Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken ismét egy rég nem látott szereplő tér vissza a nagysikerű Barátok közt című sorozatba. Kíváncsi vagy rá, ki ő? Olvass tovább!

Három év kihagyás után nem más tér vissza az RTL Klub sikersorozatába, mint Peller Anna! A színésznő elárulta, hogy furcsa ismét kamerák előtt állni, de

élvezi az új kihívásokat.

Fotó: Mudra László [origo]

"Sajnos nem követtem részről részre a sorozatot, hiszen pont akkor adják, amikor én színházban vagyok, de bepótoltam mindent. Bár a pénteki visszatérésemet pont nem látom, mivel vidéken játszom, a családom együtt ül le a tévé elé. A férjem nagyon elfogult velem szemben, így ha kemény kritikára van szükségem, akkor a testvéremet, Mariannt, vagy az anyukámat kérdezem. Később mindenképp visszanézem az új részt, kíváncsi vagyok, hogyan sikerült. Ráadásul én is igen kritikus vagyok magammal szemben, mindig találok valamit, amit lehetett volna jobban csinálni" – mesélte az Operettszínház színésznője, aki azt is elmesélte, hogy

kiknek örül a legjobban.

"Bár az összes stábtaggal jó volt újra találkozni, két kollégát szeretnék külön kiemelni. Gyebnár Csekkával jó barátságban vagyunk, Tihanyi Tóth Csaba pedig önmagában egy szórakoztatóipari egység."

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Anna azt is elárulta, hogy élete eléggé gyors tempóban telik, ennek ellenére

nagyon kiegyensúlyozott a magánélete.

"Hatalmas szerencsém van a férjemmel, Mikivel, aki gyesen van a picivel, hiszen ilyenkor ő vigyáz rá. A színházba gyakran eljönnek, de a stúdióba nem viszem Annabellát, ám amint van egy kis szünet, azonnal videócseteleünk vagy telefonálunk, és a képernyőn is megismer már!" - mesélte a színésznő a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.