Heidi Klum boldogságban úszik, míg mi az esőben

Forrás: Instagram/Heidi Klum -
fotó párkapcsolat szelfi Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A topmodell több mint egy éve van együtt az immáron 30 éves pasijával, Vito Schnabellel, és még mindig lángol közöttük a szerelem. Heidi csütörtökön egy bájos fotóval köszöntötte szülinapos kedvesét.

A 43 éves modell, aki szuper dögösen fest fehérneműben, vagy épp akkor, amikor a nála 13 évvel fiatalabb fiújával vakációzik. A párocska egyébként nem szégyellős, boldogan hemperegtek és csókolóztak a homokban, valamint élvezték a habokat. Legutóbb pedig szerelemben lubockoltak, legalábbis a modell biztosan, ugyanis egy kedves képpel köszöntötte szerelmét csütörtökön, hiszen

Vito aznap ünnepelte 30. születésnapját.

Boldog szülinapot! - írta a modell a kép mellé Forrás: Instagram

Heidi Klum exe már nem is tartja a kapcsolatot a közös lányukkal

Már 12 éve, hogy Heidi Klum és a Renault F1-es csapatának korábbi vezetője, Flavio Briatore útjai elváltak. Közös kislányuk Helena azonban nem az üzletembert hívja apának, hanem a modell egykori férjét, Sealt. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.