Babos Tímea a csúcson: 750 milliót ütögetett össze!

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Babos Tímea sportoló tenisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos teniszező jelenleg szingli és a karrierjére koncentrál. Bár a versenyekkel hatalmas összegeket szakít, sosem a pénz motiválta. 

A pénzdíjak bő 30 százalékát ki kell fizetni adóként, ezenkívül Timi állja a saját kiadásait, illetve öttagú stábja költségeit, fizetését. A sportoló öt éve profi szinten van, így több mint 2,5 millió dollárt, vagyis 750 millió forintot teniszezett össze 23 éves korára - írja a Story Magazin.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Nem a pénzdíjak hajtanak, hanem a hírnév, a siker öröme, csak úgy lubickolok benne. Szinte minden versenyen látok magyar szurkolókat, jó érzés, hogy a kedvemért jönnek ki a pályára" - nyilatkozta a sztár.

"Vissza akarom kapni az édesapámat" - Nyertes Zsuzsa összeomlotthttp://www.life.hu/sztarok/20160728-nyertes-zsuzsa-kiakadt.htmlNehéz időszakon megy keresztül Nyertes Zsuzsa: a színésznő nehezen tudja elfogadni, hogy eddig életerős édesapja már csak árnyéka önmagának, ráadásul édesanyjáért is nagyon aggódik. TV + Sztárok--Rövid időre megfosztották trónjától Rubint Rékáthttp://www.life.hu/sztarok/20160728-rubint-rekat-rovid-idore-legyozte-kasza-tibi-a-lajkolok-szamaban-ma-reggelre-reka-visszanyerte-a.htmlA fitneszlady sokáig volt a csúcson, de elérkezett a napja, hogy valaki elvegye tőle a trónt. Kasza Tibinek sikerült Rubint Rékát letaszítania, de nem volt hosszú életű a hatalomátvétel.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKulcsár Edinának szuperereje van: nagyon gyorsan felépült!http://www.life.hu/sztarok/20160727-kulcsar-edina-egy-szuperhos-hihetetlen-gyorsasaggal-regeneralodott.htmlA szépség néhány napja még a kórházban feküdt, mivel egy nagyon komoly műtéten esett át, ami után egy fotóval sokkolta a rajongóit: véres, bekötött orral szelfizett. A modell azonban felépült, erről pedig a saját szemünkkel is meggyőződhetünk. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEgy kép, dupla élvezet: Cristiano Ronaldo a szexi Jason Stathammel feszíthttp://www.life.hu/sztarok/20160727-cristiano-ronaldo-jason-stathammel-logott.htmlA focista és családja nemrég még Ibizán hajókázott, és minden eddiginél dögösebb képekkel ajándékozott meg minket. Amikor pedig visszatért a szárazföldre, akkora mázlija volt, hogy nem mással, mint Jason Stathammel futott össze. TV + Sztárok--"Sarka Kata most válságban van a társával"http://www.life.hu/sztarok/20160726-sarka-kata-nehez-idoszakon-megy-keresztul.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSebestyén Balázs bátor döntést hozott: a puccskísérlet másnapján elutazott Törökországbahttp://www.life.hu/sztarok/20160726-sebestyen-balazs-bator-dontest-hozott-es-elutazott-torokorszagba.htmlSebestyén Balázs néhány órával a katonai puccs kitörését követően repült Törökországba feleségével és két kisfiával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.