Müller Attila így ejtette rabul a felesége, Larion Zoé szívét

Larion Zoé VIVA Müller Attila randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető még mindig emlékszik első randijukra Larion Zoéval, amit egy különleges helyszínre tervezett: erdei piknikkel lepte meg kedvesét. Attilának nem volt nehéz dolga, mivel mindketten természetszeretők, de van, akinek nem megy ilyen könnyen az ismerkedés.

Müller Attila különleges körülmények között mondta ki a boldogító igent a kedvesének, Zoénak, de az első randevú emléke még mindig élénken él benne. A műsorvezető túrával és piknikkel lepte meg a lányt, aki hozzá hasonlóan rajong a természetért. Nem mindenkinek megy azonban ilyen könnyen az ismerkedés.

Andris és Iszak Eszti Forrás: Red Lemon

Andris például azért fordult a Második Randi csapatához, mert úgy érezte, hogy a lányok nem veszik elég komolyan. A VIVA hetente jelentkező műsorának sztárvendégeként Attila extrém autós kalanddal próbálta oldani a fiú görcsösségét.

Müller Attilára már 7-8 éves korában elkezdett udvarolni a lányoknak,

az első komolyabb randijára viszont csak kamaszkorában került sor. „Az egyik osztálytársnőmmel egy kiránduláson közelebb kerültünk egymáshoz és megbeszéltük, hogy elmegyünk együtt moziba. Így is történt, utána hazakísértem és összejöttünk" – emlékezett vissza a műsorvezető, akinek nem tartott sokáig élete első kapcsolata. Azóta sok év eltelt és Attila már megtalálta élete párját, akivel a megismerkedésük is emlékezetes volt.

Larion Zoé és Müller Attila Forrás: Larion Zoé

„Egy sajtótájékoztatón történt, hogy egy tornamutatvány közben véletlenül megrúgtam. Kiengesztelésként találkozóra hívtam, sétáltunk, később sms-eztünk. Aztán túrázni vittem Budafokra, ahol felnőttem, és a Kamaraerdőben piknikeztünk. Ott annyira egymásra hangolódtunk, hogy 2-3 hónap múlva már össze is költöztünk" – mesélte nevetve az ifjú férj, aki szerint az első találka sikere az egyszerűségben rejlik. „Egy vacsora, séta, vidámpark vagy állatkert tökéletes program lehet,

a legfontosabb viszont, hogy mindketten érdeklődőek és nyitottak legyenek"

– tanácsolta a híresség, aki a Második Randi izgulós szereplőjét, Andrist bigfootozással próbálta ellazítani. Az extrém autókázás lázba hozta a 20 éves fiút, akinek a célja, hogy a lányok is észrevegyék: ő egy komoly srác, aki hosszú távú, tartós kapcsolatra vágyik.

Forrás: Red Lemon

Támogatott tartalom

Újra szerelmes az RTL Klub sztárja, Fördős Zéhttp://www.life.hu/sztarok/20160728-ujra-szerelmes-az-fordos-ze.htmlA Konyhafőnök műsorvezetője hálás lehet a Farm című reality-nek, mivel a forgatáson találta meg szerelmét, az egyik kolléganője személyében. TV + SztárokOrigoRákóczi Feri 3 próbája: így lőtték fenékbe a műsorvezetőt! http://www.life.hu/sztarok/20160728-durva-rakoczi-ferinek-fajdalmas-probakat-kellett-kiallnia-elo-adasban.htmlA kétgyermekes édesapa megszegte az ígéretét és pár nappal ezelőtt rágyújtott egy cigarettára. Sebestyén Balázs és Vadon Jani durván megbüntették a sztárt. TV + SztárokOrigoSarka Kata elköltözött Hajdú Pétertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160728-sarka-kata-elkoltozott-ferjetol-hajdu-petertol-allitolag-egy-teherautonyi-holmival-tavozott-kata.htmlÁllítólag egy hatalmas teherautónyi holmival távozott a családi fészekből a műsorvezető gyönyörű felesége. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMagyar szinkronnal is megnézhető Terence Hill búcsúbeszédehttp://www.life.hu/sztarok/20160728-bud-spencer-temetesen-terence-hill-meghato-bucsubeszedet-mondott-ujreti-laszlo-szinkronizalta-a.htmlA nagy bunyós halála után mindenki búcsút vett tőle, de mégis a legmeghatóbb Terence Hill elköszönése volt. Már feliratosan is megérintette a magyar rajongókat, mostantól viszont hallható magyar szinkronnal is.TV + Sztárok--Elképesztő luxus: Félmillióba került Gáspár Virág szülinapi bulijahttp://www.life.hu/sztarok/20160728-elkepeszto-luxus-gaspar-gyozonel-felmillioba-kerult-gaspar-vilag-szulinapi-bulija.htmlGáspár Győzőék hatalmas partival ünnepelték, hogy Virág tizennégy éves lett. A showman nem garasoskodott, mindent megadott a lányának, amit csak kívánt. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka és Shane elhagyták az országothttp://www.life.hu/sztarok/20160728-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-iron-lady-elhagyta-az-orszagot-es-elindult-a-rioi-olimpiara.htmlAz Iron Lady elindult a riói olimpiára, ám előtte még egy búcsúképpel lepte meg rajongóit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.