Nicole Scherzinger egy falatnyi bikiniben feszít

dögös énekesnő Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Pussycat Doll ismét egy szexi képpel örvendeztetett meg minket. Az biztos, hogy ennél az aprócska kis fürdőruhánál nem létezik kisebb.

Nagyon dögös fotóval lepett meg minket Lewis Hamilton egykori barátnője. A sztár éppen Görögországban sütteti a hasát, méghozzá

nem is akármilyen szerelésben.

Forrás: Instagram

A képek alapján biztosak vagyunk benne, hogy a 38 éves Nicole remekül szórakozik. Persze a rajongók nagy szerencséjére az énekesnő nem fukarkodik a bikinis, smink nélkül készüli szelfikkel. Íme, egy kis ízelítő a dögös sztár vakációjából:

Me and my girls...All the way

Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) által közzétett videó,

Ferenc pápa csúnyán elbukotthttp://www.life.hu/news/20160728-ferenc-papa-mise-kozben-csunyan-elbukott.htmlOrszág-világ előtt, élő adásban esett egy nagyot Ferenc pápa a lengyelországi Czestochowaban. News--Holttestek, gyilkosok, és Thaiföld: Kukkants be a Halál Múzeumába!http://www.life.hu/news/20160728-holttestek-gyilkosok-es-thaifold-most-bekukkanthatsz-a-halal-muzeumaba.htmlSzokatlan és morbid, ugyanakkor a Halál Múzeuma mégis olyan igényt elégít ki, ami mindannyiunkban ott lappang: a szembenézést a halállal és az elmúlással. Ha készen állsz a látványra, akkor nem kell Bangkokig utaznod, mivel összeállításunk által most betekintést nyerhetsz a a földi túlvilágra. News--Brutális állatkínzás! Élve felgyújtottak egy sünit Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160726-elve-felgyujtottak-egy-sunit-budapesten.htmlKegyetlen állatkínzásról számolt be az Állatmentő Sereg Facebook oldalán: egy sünit élve felgyújtottak. Az állat belehalt a sérüléseibe. NewsOrigoÍme egy egyszerű, de nagyszerű kütyü, ami megment a nemi erőszaktólhttp://www.life.hu/news/20160722-ez-az-ekszer-megment-a-nemi-eroszaktol.htmlEgy hiánypótló találmányba, - bár egyelőre még prototípusába - botlottunk bele: a segélyhívó okosgyűrűbe. A nők számára tervezett ékszer egy gombnyomásnak köszönhetően megment, ha veszélyes helyzetbe kerülsz. NewsOrigoPresser Gábor: "Ma éjjel elment Somló Tamás. Vacakabb lett a világ"http://www.life.hu/news/20160719-presser-gabor-meghato-uzenetben-emlekezett-meg-somlo-tamasrol.htmlPresser Gábor közel 50 éve jó barátságot ápolt zenésztársával, Somló Tamással, akit 68 éves korában, évek óta tartó betegség után keddre virradóra érte a halál. A legendás művészre megható szavakkal emlékezett az LGT billentyűse. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoElektromos nyakörvvel sokkolta a gyerekét - A nő börtönbe kerülthttp://www.life.hu/news/20160712-elektromos-nyakorvvel-sokkolta-a-gyereket-bortonbe-kerult.htmlA skót édesanya egy elektromos nyakörvvel akarta rávenni a hároméves gyerekét az evésre. A nő három évig a rácsok mögött lesz. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.