Kifakadt Bodrogi Gyula: Ki akarnak fosztani!

ügyvéd devizahitelesek Bodrogi Gyula per Voith Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem boldogulnak a hitelük visszafizetésével, Bodrogi Gyula és Voith Ági ezért ügyvédhez fordult. Végső elkeseredésükben jutottak erre a döntésre.

Nem egyedül vannak, sokan nem tudják fizetni a korábban felvett hitelük megemelkedett törlesztőrészleteit. Bodrogi Gyula szerint ez az egész egy hatalmas csalás, ezért is fordul ügyvédhez, hiszen az is kérdéses, hogy még életében kikerül-e a hitelcsapdából.

Forrás: MTI

"Felvettem én is a hitelt, nem éppen kedvező kamattal forintban törlesztek. Ki akarnak fosztani!" - fakadt ki a nemzet színésze a Best magazinnak. Bodrogi Gyula úgy döntött, nem törleszt tovább, hisz szerinte tartozása egyre csak nő. Hasonlóan járt Voith Ági is, aki azt fontolgatja, kiadja lakását, hogy törleszteni tudja a részleteket. Ügyvédjük, dr. Bihari Krisztina szerint csak a peres út marad. Mint mondta, az egyik színész szerződéséhez sem készítettek kockázatfeltáró nyilatkozatot, így a szerződésük nem lehet érvényes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.