Valósággá vált Endrei Judit legnagyobb álma

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu -
Endrei Judit utazás Peru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még egy általános iskolai földrajzórán kezdett el ábrándozni Endrei Judit azokról a csodálatos helyekről, amiket a tankönyvben látott. Évtizedeken át álmodozni sem mert arról, hogy eljut egyszer arra a csodálatos helyre, az inkák szent városába, de nemrég sikerült!

Mesés tájakon járt már Endrei Judit, nem is olyan rég számolt be grúziai kalandjáról, most pedig egy másik csodálatos helyre is eljutott. Eddig nagyon távolinak tűnt számára a mesés Peru, az inkák birodalma, nem is gondolta, hogy valaha meglátogathatja ezt az ősi, misztikus földet.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

Nemrég azonban sikerült ott is látogatást tennie, felejthetetlen élménynek tartja a kirándulást.

"Életem egyik álma teljesült ezzel

az úttal. Az utazás kockázatokkal, kényelmetlenségekkel is járhat, de megéri, mert csodákat láthatunk" - mondta az egykori műsorvezető a Best magazinnak. Elárulta, hogy minden szükséges óvintézkedést megtett, orvosnál is járt, és beadatta a védőoltásokat is. Nem riadt vissza semmitől. A hosszú lépcsők és a magasságok sem tudták visszatántorítani, azonban volt valami, amit nem próbált ki.

"Ettem én már kígyóbelsőségből,

de arra nem vitt rá a lélek, hogy egyek abból a tengerimalacból, amit az indiánok kínáltak nekünk" - mesélte Endrei Judit, akinek mindene az utazás. Elárulta, inkább erre költ, mint drága tárgyakra.

"Az élmények bárminél jobban gazdagítanak.

A lányaimnak is azt tanítottam, hogy a világ nem csak az a hely, ahol élünk".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.