Hernádi Judit lánya sosem használtam ki édesanyja kapcsolatait

Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos -
Tarján Zsófia Hernádi Judit HoneyBeast
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszerű Hernádi Judit lányaként saját utakon járni, de Tarján Zsófinak sikerült. A HoneyBeast zenekar énekesnőjeként a koncertjein csak érte rajonganak.

Hosszú utat járt be Tarján Zsófi, de most saját bevallása szerint jó irányba került. Az évekkel ezelőtt még gátlásos, szorongó lányból igazi nő lett, aki felrobbantja koncertjein a színpadot. Saját bevallása szerint jó úton jár, de még van hová fejlődnie, de legalább már levetkőzte a "Hernádi Judit lánya" címkét.

Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos

Bizonytalansága is elmúlt, azonban még nincsen teljesen kész. "Én bizonytalanabb voltam az élet sok területén.

Állandó kétségeim voltak: vajon azért szeretnek, mert az vagyok, aki, vagy azért, mert én vagyok Hernádi Judit lánya"

- vallotta Zsófi a Best Magazinnak. Az énekesnő arról is mesélt, hogy sokáig versengett édesanyjával, de ennek mára szerencsére vége. "Ma már nem versenyzek vele. Ő másképp jó nő, mint én vagyok. Nekem vékonyabb a derekam, felrobbantom a színpadot egy koncerten, ő inkább díva vagy filmsztár" - mondta az énekesnő, aki bevallotta, hogy azért nem egyszerű Hernádi Judit lányának lenni. "Kemény karma Hernádi Judit gyerekének lenni.

Soha nem használtam ki anyám kapcsolatait,

lehetőségem sem lett volna rá, hiszen teljesen más területen dolgozunk" - mondta az énekesnő, aki most, hogy a lelkét rendbe rakta elkezdett a testével is foglalkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.