Dopeman: "Fizetek Hajdúéknak, csak béküljenek ki!"

Hajdú Sarka Kata Dopeman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pityinger László, alias Dopeman sem hagyta szó nélkül a napokban kirobbant hírt, miszerint Sarka Kata elköltözött férjétől, ugyanis válságban a házasságuk. A rapper most pár tanácsot, sőt egy kisebb pénzösszeget is felajánlott Hajdúéknak, ha ellátogatnak békítőshow-jába.

A napokban felröppent a hír, miszerint Sarka Kata és Hajdú Péter házassága válságban van, és bár a pár próbálja megmenteni a kapcsolatukat, egyelőre még nem állt helyre a béke. Dopeman ezt látva pedig nem tudta megállni, és egy Youtube-videóban

felajánlotta segítségét a házaspárnak.

Hajdú Péter és Sarka Kata Forrás: Facebook/Hajdú Péter

A rapper tanácsokat és egy kisebb pénzösszeget, fejenként kétezer-ötszáz forintot - is adna Hajdúéknak, már ha beülnek egy párterápiára a DopemanTV stúdiójába.

Hajdú-Sarka emlékoldalt hoztak létre a rajongók

"Azt hiszem egy egész országnak nehéz most. Azért jött létre ez az oldal, hogy együtt tegyük könnyebbé Péter és Kata válságos időszakát" -olvasható a Facebook csoport bemutatkozójában. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.