Puzsér Róbert: "Ha másnak a gyereke hal meg, az természetesen a közvéleményre tartozik, az ő házasságának a válságát azonban mindenki tartsa tiszteletben"

Sarka Kata Puzsér Róbert Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hét legmegdöbbentőbb sztárhíre kétségkívül az volt, hogy válságba került a Hajdú-Sarka házaspár kapcsolata. Hogy mi történt pontosan, csak ők tudják, annyi biztos, tényleg baj van, és nagy: pontosan akkora, hogy Kata már el is költözött közös otthonukból. A történtekhez természetesen Puzsér Róbert, Hajdú nagy ellenlábasa is hozzászólt: szinte már vártuk - a kritikusnak ugyanis mindenről van véleménye. 

Puzsér és Hajdú Péter között az ellentét nem új keletű. Olyannyira nem, hogy a műsorvezető a bíróság elé is vitte az ügyet, ügyeket, amelyek közül van, ami lezárult, más pedig még – ha minden igaz – folyamatban van. Azon pedig mindenképpen csodálkoztunk volna, ha a kritikus nem kommentálja Mr. Frizbi házassági válságát. Megtette, eképpen:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.