színésznő párkapcsolat szerelem Demi Moore András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképzelhető, hogy Demi Moore is beházasodik a királyi családba. András yorki herceg állítólag olyan szerelmes a színésznőbe, mint a nagyágyú. Demi pedig viszonozni látszik a férfi érzéseit.

A brit királyi család egyik közeli ismerőse pletykált a yorki herceg és az 53 éves színésznő bimbózó szereleméről. A párocska románca állítólag májusban kezdődött, egy londoni rendezvényen találtak egymásra. Nem más hozta őket össze, mint Sarah Ferguson "Fergie", a herceg ex-felesége, aki mellesleg Demi nagyon jó barátnője. Az informátor szerint a yorki herceg a tenyerén hordozza szerelmét, drága ajándékokkal és virágokkal halmozza el Demit.

András yorki herceg Forrás: AFP/Michel Euler

Egyetlen ember vétózhatja meg ezt a kapcsolatot, ő pedig nem más, mint Erzsébet királynő. András herceg édesanyja egyáltalán boldog, hogy fia egy olyan nőt választott, aki drog- és alkoholproblémákkal küzdött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.