Színjáték csupán az X-Faktor válogatója? - Összeesküvés-elméletek az RTL tehetségkutatójáról

Forrás: Fb / Tóth Gabi -
X-Faktor 2016 tehetségkutató RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amatőr énekes szerint az RTL Klub máris szerződött valakivel az élő show-kra, pedig még csak a válogatók folynak. A csatorna reagált. 

"Miért van az, hogy van olyan, akivel már az X-Faktor szerződött az élő show-ra? Ki tudja a választ? Nagyon érdekelne, hogy akkor miért hirdetik úgy, bárki bekerülhet... Egyszerűbb lenne: ka­rao­kés statisztákat keresünk... Ennyit és ennyit fizetünk... Nem tisztább így?" – osztotta meg pár napja a Facebookon nyilvánosan egy amatőr énekes, akinek a be­jegyzése természetesen lavinát indított el.

Forrás: Fb / Tóth Gabi

"Minden évben születnek összeesküvés-elméletek. Többnyire olyan előadóktól, akiknek a produkciója nem nyerte el a mentorok tetszését, és kudarcukat csalással akarják megmagyarázni. Egyébként az összes, képernyőre kerülő előadóval kötünk szerződést, egy televízióműsor már csak ilyen. A mentorok függetlenek, és sa­ját döntéseket hoznak. Ha nem így volna, nem lenne értelme a műsornak. Ez egy kemény menetelés a válogatáson, a táboron és a mentorházon át az élő show-ig. Ostobaság lenne előre eldönteni, és nem is volna értelme. Nagy örömünkre az idén közel tízezer jelentkezőből választhattuk ki, hogy kik lépjenek a mentorok elé. A forgatások javában zajlanak, ősszel már a nézők is láthatják, hogy milyen előadók győzték meg a mentorokat tehetségükkel" – reagált a felröppent pletykával kapcsolatban a Borsnak Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív produ­cere.

Vajna Timi merész ruhában állt kamerák eléhttp://www.life.hu/sztarok/20160730-vajna-timi-meresz-ruhaban-allt-kamerak-ele-rajongoi-odavannak-erte.htmlKözel ötezer lájkot gyűjtött be Instagramján Vajna Tímea. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert: "Ha másnak a gyereke hal meg, az természetesen a közvéleményre tartozik, az ő házasságának a válságát azonban mindenki tartsa tiszteletben" http://www.life.hu/sztarok/20160730-puzser-robert-posztolt-hajdu-peter-es-sarka-kata-hazassaganak-valsagarol.htmlAz elmúlt hét legmegdöbbentőbb sztárhíre kétségkívül az volt, hogy válságba került a Hajdú-Sarka házaspár kapcsolata. Hogy mi történt pontosan, csak ők tudják, annyi biztos, tényleg baj van, és nagy: pontosan akkora, hogy Kata már el is költözött közös otthonukból. A történtekhez természetesen Puzsér Róbert, Hajdú nagy ellenlábasa is hozzászólt: szinte már vártuk - a kritikusnak ugyanis mindenről van véleménye. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu Hajdú-Sarka emlékoldalt hoztak létre a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20160730-emlekoldat-hoztak-letre-a-hajdu-sarka-hazaspar-rajongoi-a-facebookon.html"Azt hiszem egy egész országnak nehéz most. Azért jött létre ez az oldal, hogy együtt tegyük könnyebbé Péter és Kata válságos időszakát" -olvasható a Facebook csoport bemutatkozójában. TV + Sztárok--Betörtek Lagzi Lajcsihoz, és bántalmazták - Látlelet!http://www.life.hu/sztarok/20160703-betortek-lagzi-lajcsihoz-es-megpofoztak.htmlVérző orral hívott rendőrt Lagzi Lajcsi, miután vandálokat fogott a birtokán. A betörők őt is bántalmazták. TV + SztárokOrigoVisszatér az ATV képernyőjére Gajdos Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20160702-visszater-az-atv-kepernyojere-gajdos-tamas.htmlA tévés szakember a csatorna híradójának műsorvezetőjeként július 4-én kezdi meg a munkát.TV + SztárokOrigoTávozik a közmédiából Csiszár Jenőhttp://www.life.hu/sztarok/20160701-tavozik-a-kozmediabol-csiszar-jeno.htmlCsiszár Jenő, a Duna Műsorszolgáltató Zrt. szórakoztató főszerkesztőségének vezetője közös megegyezéssel távozott a közmédiától tudatta közleményben az MTVA. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.