Kiss Ramóna: "Nem érdekelnek a gazdag és híres férfiak!"

Forrás: redlemon -
színésznő Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfő reggeli Morning Show-ban Rákóczi Feri és Vadon Jani azt találgatta, mivel is lehet meghódítani Kiss Ramóna szívét. Bár rengeteg telefonáló harcolt a Barátok közt színésznőjének kegyeiért, végül egy szerény srác nyert, aki egy saját verssel rukkolt elő.

"Örök téma velem kapcsolatban, hoy milyen férfi tud levenni a lábamról és bár ezerszer elmondtam már, még mindig sokakat meglep, hogy nem érdekelnek a gazdag és híres férfiak. Illetve nem azt keresem egy férfiban, hogy luxuskörülmények között tatson. Én egy önálló lány vagyok, saját egzisztenciával, amiért keményen megdolgozom" - szögezte le a Barátok közt Zsófija, Kiss Ramóna.

Forrás: redlemon

A színésznő azt is hozzátette, hogy a szívét humorral és intelligenciával lehet elrabolni,

nem sportkocsikulccsal.

"Ezért nyert a rádiós játékon is egy szerény fiú, aki nekem írt verset" - nyilatkozta Ramóna a Bors magazinnak.

Így nézett ki Horváth Éva régen, amikor megnyerte a szépségversenythttp://www.life.hu/sztarok/20160801-igy-nezett-ki-horvath-eva-regen-amikor-megnyerte-a-szepsegversenyt.htmlHorváth Éva 1998-ban nyerte el a Miss World Hungary címet, és alapjaiban véve ennek a versenynek köszönhetően hallunk róla még manapság is. TV + SztárokOrigoCristiano Ronaldo háremének egyik tagja kitálalt http://www.life.hu/sztarok/20160727-kiderult-hogyan-hoditja-meg-szive-holgyeit-cristiano-ronaldo.htmlEgyszer már bekukkantottunk Cristiano Ronaldo otthonába, most pedig megtudhatjuk, hogy mégis mivel veszi le a lábáról randipartnereit. TV + Sztárok--Egy kép, dupla élvezet: Cristiano Ronaldo a szexi Jason Stathammel feszíthttp://www.life.hu/sztarok/20160727-cristiano-ronaldo-jason-stathammel-logott.htmlA focista és családja nemrég még Ibizán hajókázott, és minden eddiginél dögösebb képekkel ajándékozott meg minket. Amikor pedig visszatért a szárazföldre, akkora mázlija volt, hogy nem mással, mint Jason Stathammel futott össze. TV + Sztárok--Óriásit zuhant Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20160726-egy-repulobol-vetette-ki-magat-a-baratok-kozt-csinos-szinesznoje.htmlBátor dologra szánta el magát a Barátok közt csinos színésznője, Kiss Ramóna: ejtőernyővel ugrott ki egy repülőből. Az akcióról egy kép is készült, mutatjuk! TV + SztárokOrigoByeAlex sokaknál kicsapta a biztosítékothttp://www.life.hu/sztarok/20160725-byealex-elegge-kicsapta-a-biztositekot-a-nezoknel.htmlAlex nem titkolja, hogy pár dologban ellentétes véleményen van az X-Faktor zsűritagjaival és a stábbal. De azt is elárulta, hogy bár évekkel ezelőtt még élesen bírálta a tehetségkutatókat, most az X-Faktor mentori székéből kicsit másképp látja a dolgokat. És ezzel a nézők is így vannak: másképp látják, mint ByeAlex. TV + Sztárok--Szabó Zsófi nagy bejelentéssel állt előhttp://www.life.hu/sztarok/20160725-szabo-zsofi-oriasi-bejelentessel-allt-elo.htmlAz RTL Klub műsorvezetőjét szenteste jegyezte el párja, a napokban pedig élő bejelentkezésben mesélte el, hogy gőzerővel elkezdték szervezni az esküvőt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.