színésznő Gyebnár Csekka Barátok közt sztriptíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyebnár Csekka gátlásos embernek vallja magát, mégis egy olyan jelenetet tart a kedvencének, melyben rúdtáncosként kellett szerepelnie. 

A színésznő lassan nyolc éve szerepel hazánk egyik legismertebb sorozatában. A Barátok Közt Gizije az Epizód magazinnak elmondta, hogy amennyiben úgy alakul, egy kis szülési szabadság miatt nem bánkódna, sőt még akár terhesen is forgatna. A sztár a lap kérdésére hozzátette, hogy az eddigi karrierje alatt egy jelenet volt, ami igazán testhezállónak bizonyult.

Forrás: RTLKLUB

"Talán a rúdtáncos. Mikor egy szál fehérneműben, egy krómrúdon kellett tekeregnem. Az egyszerre volt vicces és nagyon nehéz is, de mindemellett kimondottan élveztem. Elküldtek egy kéthetes tanfolyamra, ahol egy kicsit a gátlásaimat is levetkőztem és pár dolgot elsajátítottam, de persze messze nem tanultam meg profin rúdtáncolni. Tudom, hogy egy színésznek nem lenne szabad szemérmesnek lennie, de én nagyon az vagyok. Ha csak tehetem a színpadon is kerülöm a vetkőzős jeleneteket, mert feszélyezve érzem magam. Szerencsére a sorozatban nem is tennének ki minket ilyennek az írók, ugyanis maga a koncepció is sokkal konzervatívabb."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.