Több 100 ezret keresnek a magyar sztárok a Facebookkal

Forrás: Facebook/Kasza Tibor, Rubint Réka -
Rubint Réka Facebook pénz Nótár Mary Kasza Tibor sztárok Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalak elsősorban arra szolgálnak a sztároknak, hogy személyesebb kapcsolatot ápolhassanak rajongóikkal, de emellett egy bevételi forrást is jelent azoknak, akik ügyesen használják. A Forbes Magazin összeállította a legértékesebb hazai Facebook-sztárok listáját.

Rengeteg emberrel tartják a kapcsolatot Facebookon nap, mint nap a legnagyobb hazai sztárok, több százezer követőikkel fotókat, videókat osztanak meg. A rengeteg ember nemcsak azért jó, mert sokakhoz ér el az adott sztár üzenete, hanem azért is mert minél többen vannak, annál nagyobb reklámértéke van a profilnak.

Kasza Tibor és Rubint Réka is dobogósok Forrás: Facebook/Kasza Tibor, Rubint Réka

A Forbes Magazin összegyűjtötte, hogy kik hazánkban a legnagyobb közösségi profillal rendelkező sztárok, akik nem kevés pénzt zsebelhetnek be egyetlen posztért. Értelemszerűen minél több követőjük van, annál többet fizetnek nekik.

Ez az összeg 50 ezertől akár 700 ezer forintig is terjedhet.

A lista első helyét Rubint Réka foglalta el. Szerinte az ő sikere abban rejlik, hogy hetente 2500-3000 kilométert vezet, az ország különböző pontjain tart órákat, így személyesen is találkozik a rajongóival. Majka - aki szintén szerepel a listán - azt mondta, a személyesség a legfontosabb, hiszen az ő képei közül azok aratják a legnagyobb sikert, amiken a családjával szerepel. Azt is elárulta, hogy neki leginkább termékekkel szoktak fizetni. Íme, a legnépszerűbb Facebook-sztárok listája a jelenlegi követők számával:

  1. Rubint Réka - 753 105
  2. Kasza Tibor - 747 256
  3. Nótár Mary - 507 327
  4. Kiss Ádám - 445 471
  5. L.L. Junior - 442 030
  6. Molnár Ferenc Caramel - 407 133
  7. Majka - 359 360
  8. Tóth Gabi - 338 410
  9. Rúzsa Magdi - 335 852
  10. Vastag Csaba - 308 847
Sztárok, akikre kiakadtak a rajongók – ez már több a soknál!http://www.life.hu/sztarok/20160802-quimby-egyuttes-kovacs-akos-lukacs-laszlo-tankcsapda-hajdu-peter-sarka-kata-sztarok-akikre-kiakadtak.htmlLegutóbb, a Quimby tusnádfürdői fellépése és Hajdú Péter házassági válsága verte ki a biztosítékot a kommentelőknél, de volt kemény húzása Kovács Ákosnak is, sőt Lukács Lászlónak, a Tankcsapda frontemberének a románca sem aratott felhőtlen sikert. TV + Sztárok--44 éves lett Janza Kata, az Operettszínház sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160803-janza-kata-a-budapesti-operettszinhaz-tagja-44-eves-lett-augusztus-3an.htmlA sokoldalú színésznő eleinte csupán énekhangjával varázsolta el a nagyérdeműt. Már általános iskolás éveiben tagja volt a Magyar Állami Operaház Gyermekkórusának, a színészi pályával csak később kezdett el foglalkozni. TV + SztárokOrigoA TV2 nem tart igényt többé Hajdú Péterre és a Frizbire?http://www.life.hu/sztarok/20160803-hajdu-peter-showtime-cimu-musora-megszunhet-es-lehet-hogy-musorgyartokent-is-mellozni-fogjak-a.htmlAkár teljesen kiszorulhat a TV2-ből Hajdú Péter. Sajtóértesülések szerint a Showtime-nak biztosan nem lesz folytatása, de lehet, hogy az Aktív című műsort sem Hajdú cége gyártja majd januártól. TV + SztárokOrigoA magyar szépségkirálynő mulatós karrierbe kezdetthttp://www.life.hu/sztarok/20160803-polgar-ildiko-a-magyar-szepsegkiralyno-fitneszmodell-mulatos-karrierbe-kezdett-videoklipben-szerepel.htmlA fitneszmodell rengeteg érmet nyer a versenyeken, de most egy egészen új területen próbálja ki magát. Az osztrák férfiaknak kedvez a modell. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs: Andy Vajna nem haragszikhttp://www.life.hu/sztarok/20160803-sebestyen-balazs-szerint-andy-vajna-nem-haragszik-amiert-beszolt-a-tv2-nek.htmlAzt beszélik, hogy az Andy Vajna tulajdonába került Rádió 1 kapja meg a Class FM országos frekvenciáját. Az NMHH pár napja jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg a Class FM 2009 óta tartó szerződését. TV + SztárokOrigoÍgy vallott szerelmet Andy Vajna a feleségének, Timinekhttp://www.life.hu/sztarok/20160802-andy-vajna-es-vajna-timi-mehecskekent-vallott-egymasnak-szerelmet.htmlHirtelen nem tudtuk eldönteni, hogy sírjunk vagy nevessünk, esetleg a nevetéstől sírjunk. Furcsa videót posztolt Vajna Timi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.