Dombóvári István popsztárként debütált a Class FM reggeli műsorában

Forrás: Nanasi Pal -
reggeli műsor Class FM Dombóvári István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs helyére kedd reggel Dombóvári István ült be Vadon Jani és Rákóczi Feri mellé.

A Class FM reggeli műsorában hétfőn Kiss Ramóna, szerdán pedig Dombóvári István helyettesítette Sebestyén Balázst. A műsor vendége volt többek közt Holdampf Linda profi stylist, aki segített megtalálni Dombi stílusát, igazi popikont varázsolt belőle:

egy fekete bőrdzsekit és egy laza, virágmintás inget adott neki.

Ráadásul a popsztár szerelés mellé Dombi egy dalt is hozott nekünk, mégpedig a Popmonzter Can you feel it mókás verzióját. A teljes adást, és a nótát itt meghallgathatjátok!

Dombi és Rákóczi Feri a reggeli adás előtt Forrás: Morning Show

Egyébként a Morning Show közösségi oldalán szavazhattok arra, hogy melyik stílus állt a legjobban Dombinak.

Sztárok, akikre kiakadtak a rajongók – ez már több a soknál!http://www.life.hu/sztarok/20160802-quimby-egyuttes-kovacs-akos-lukacs-laszlo-tankcsapda-hajdu-peter-sarka-kata-sztarok-akikre-kiakadtak.htmlLegutóbb, a Quimby tusnádfürdői fellépése és Hajdú Péter házassági válsága verte ki a biztosítékot a kommentelőknél, de volt kemény húzása Kovács Ákosnak is, sőt Lukács Lászlónak, a Tankcsapda frontemberének a románca sem aratott felhőtlen sikert. TV + Sztárok--Fésűs Nelly kemény időszakon megy keresztülhttp://www.life.hu/sztarok/20160803-fesus-nelly-nagyon-kimerult.htmlElképesztően sokat dolgozik Fésűs Nelly az idei nyáron. Alig tudott pár napot pihenni a Balatonon. Nem csoda, ha fáradt és kimerült, ráadásul ezt még tetőzi, hogy 13 éves kislánya nemrég ismét kórházba került. TV + SztárokOrigoHódi Pamela rablás áldozata lett - Végre előkerült a táskájahttp://www.life.hu/sztarok/20160803-elokerult-hodi-pamela-taskaja.htmlBerki Krisztián a közösségi oldalán köszönte meg, hogy elkapták azt a tettest, aki hetekkel ezelőtt ellopta kedvese táskáját. TV + SztárokOrigoAurélio világgá ment- bejárta Európáthttp://www.life.hu/sztarok/20160803-aurelio-europa-fovarosaiban-nepszerusiti-a-valo-vilagot-10-nemi-aktussal-ert-fel-szamara-a-colosseum.htmlAnnyira szerencsés helyzetben van Aurélio, hogy keresztül-kasul bejárhatja Európát. Ugyan nem szórakozásból teszi, a legújabb, hamarosan induló Való Világról tájékoztatja az embereket. TV + Sztárok--Így lubickolt a habokban Beyoncé családjahttp://www.life.hu/sztarok/20160802-beyonce-anyukaja-tina-knowles-leugrott-egy-luxusjachtrol.htmlBeyoncé a napokban a családjával vakációzott, ráadásul nem máshol kapcsolódtak ki, mint egy luxusjachton. A csodás hétvégén az énekesnő édesanyját és kislányát is lencsevégre kapták. TV + Sztárok--Hűha! Andy Vajna telefonjától leesett az állunk: fotó a készülékről! http://www.life.hu/sztarok/20160802-andy-vajna-telefonja-meg-kamera-sincs-a-keszuleken-meglepo-foto.htmlVajna Timi kormánybiztos férjének még kamera sincs a telefonján. A csinos feleség egy hatalmas bulival lepte meg a kedvesét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.