Rajongók, figyelem! Eltűnik a képernyőről a Jóban Rosszban

Forrás: EVA/Eva -
Jóban Rosszban csatorna rajongók műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 29-től kizárólag a SuperTV2-n lesz látható a Jóban Rosszban. A rajongók a jövőben csak itt nézhetik kedvenc sorozatukat. 

"Nem várt fordulattal költözik át a Jóban Rosszban a SuperTV2-re. Liptai Claudia gyermekvállalása kisebb fejtörést okozott a forgatókönyvíróknak. Hogy végül mi lesz Alexa sorsa, azt már kizárólag a SuperTV2-n láthatják a nézők. Hamarosan új, fiatal karakterek is színt visznek a Csillagvirág Klinika mindennapjaiba. De nemcsak a hétköznap esték, hanem a hétvége is tartogat meglepetést" - közölte a TV2.

Forrás: EVA/Eva

Augusztus 29-től hétköznap esténként 20.20-tól lesz képernyőn a sorozat, és minden este 21 órától egy film követi. A Jóban Rosszban a TV2 egyik zászlóshajója, 2005-ben kezdte el forgatni az Interaktív Kft. a csatorna megbízásából. A történet egy Budapest-környéki fiktív kisvárosban, Csillagkúton játszódik, és leginkább az ottani magánkórház, a Csillagvirág Klinika dolgozóinak és betegeinek, valamint a velük kapcsolatba kerülő egyéb szereplőknek az életét követi nyomon.

Sztárok, akikre kiakadtak a rajongók – ez már több a soknál!http://www.life.hu/sztarok/20160802-quimby-egyuttes-kovacs-akos-lukacs-laszlo-tankcsapda-hajdu-peter-sarka-kata-sztarok-akikre-kiakadtak.htmlLegutóbb, a Quimby tusnádfürdői fellépése és Hajdú Péter házassági válsága verte ki a biztosítékot a kommentelőknél, de volt kemény húzása Kovács Ákosnak is, sőt Lukács Lászlónak, a Tankcsapda frontemberének a románca sem aratott felhőtlen sikert. TV + Sztárok--Könnyekben tört ki Julia Robertshttp://www.life.hu/sztarok/20160803-julia-roberts-oscar-dijas-szineszno-sirva-fakadt-egy-forgatason.htmlA színésznő sírva fakadt új filmje forgatásán. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs: Andy Vajna nem haragszikhttp://www.life.hu/sztarok/20160803-sebestyen-balazs-szerint-andy-vajna-nem-haragszik-amiert-beszolt-a-tv2-nek.htmlAzt beszélik, hogy az Andy Vajna tulajdonába került Rádió 1 kapja meg a Class FM országos frekvenciáját. Az NMHH pár napja jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg a Class FM 2009 óta tartó szerződését. TV + SztárokOrigoA köztévé fiatal műsorvezetője, Rátonyi Krisztina a kollégájába szeretett bele http://www.life.hu/sztarok/20160802-ratonyi-krisztina-a-kollegajaba-szeretett-bele.htmlAZ MTVA műsorvezetője, Rátonyi Krisztina egy éve szerelmes párjába, Csabába, akit egyébként a munkahelyén ismert meg. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki Horváth Éva régen, amikor megnyerte a szépségversenythttp://www.life.hu/sztarok/20160801-igy-nezett-ki-horvath-eva-regen-amikor-megnyerte-a-szepsegversenyt.htmlHorváth Éva 1998-ban nyerte el a Miss World Hungary címet, és alapjaiban véve ennek a versenynek köszönhetően hallunk róla még manapság is. TV + SztárokOrigoÍgy mulatnak Rióban a magyar sportolók: less be a kulisszák mögé! http://www.life.hu/sztarok/20160801-a-magyar-sportolok-mar-posztolnak-riobol-igy-erzik-magukat-a-magyar-sportolok.htmlRióból posztolgatnak a napokban elutazó magyar sportolók. Persze a legjobbakat mi is összeszedtük, így most te is megnézheted, hol is készülnek a versenyekre hazánk legjobbjai. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.