Extrém dologra vállalkozott a Barárok közt szépsége, Kiss Ramóna

Forrás: Instagram/kissramona -
Barátok közt tandemugrás Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a szereplők többsége vélhetően jól megérdemelt nyaralásán pihen, Ramóna még ilyenkor sem áll le. 

A bikiniben is roppant dögös színésznőnek letelt az egy hónapos szabadsága, közösségi oldalán pedig meg is mutatta, mi volt számára a nyár legnagyobb élménye.

Forrás: Instagram/kissramona

Rami édesapjával ugrott ki egy repülőgépből, erről mesélt is az RTL KLub Fókusz című műsorában.

Meg kell hagyni, a színésznő roppant bevállalós: a tandemugrás azért nem gyerekjáték. No persze annak, aki szereti az extrém dolgokat, csak kihívás és remek szórakozás.

Exkluzív beszámoló Andy Vajna születésnapjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160804-andy-vajna-producer-es-felesege-vajna-timi-extra-beszamoloja-andy-vajna-szuletesnapi-meglepeteserol.htmlA világhírű producert különleges ajándékkal lepte meg a felesége, Vajna Timi. A pár a meghitt születésnapi eseményről mesélt a Life.hu-nak. TV + SztárokOrigoTóth Vera: „A párkapcsolatom teljesen rendben"http://www.life.hu/sztarok/20160804-toth-vera-enekesno-az-rtl-klub-kicsi-oriasok-gyerek-tehetsegkutatoban-lesz-csapatkapitany-a.htmlAz énekesnő nagy kihívás előtt áll, ugyanis csapatkapitányi feladatot lát majd el ősztől az RTL Klubon induló gyerek-tehetségkutatóban, a Kicsi óriásokban. TV + Sztárok--Liptai Claudia óriási fordulattal búcsúzik a Jóban Rosszbantólhttp://www.life.hu/sztarok/20160804-liptai-claudiat-lelottek-a-joban-rosszban-cimu-sorozatban.htmlA színésznő a második gyermekével várandós, így hamarosan búcsút kell mondani a TV2 kultikus sorozatának, a Jóban Rosszbannak. Liptai Claudia egy ijesztő, de izgalmas szálat indított el a sorozatban: meglőtték őt. TV + SztárokOrigoAda szakmát vált? Izgalmas dologra készül a csinos tévéshttp://www.life.hu/sztarok/20160804-pinter-adrienn-ada-koktelokat-fog-kesziteni.htmlPintér Adrienn, vagyis ahogy mindenki ismeri, Ada nemsokára belekóstol egy új szakmába. TV + SztárokOrigoHujber Ferenc: "Bujkálok az emberek elől"http://www.life.hu/sztarok/20160804-hujber-ferenc-oszinten-vallott-a-maganeleterol-mar-bujkal-az-emberek-elol.htmlA sztár mostanában nem szívesen megy nagyobb rendezvényekre, hiszen állítása szerint többen is megszólták néhány viselkedése miatt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzabó Zsófiék kitűzték az esküvő időpontjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160804-vegre-szabo-zsofiek-kituztek-az-eskuvo-idopontjat.htmlSzabó Zsófi boldogságban úszik: szerelmes és párjával, Zsoltival már az esküvőjük dátumát is kitűzték. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.