Liptai Claudia óriási fordulattal búcsúzik a Jóban Rosszbantól

Forrás: TV2 -
Jóban Rosszban Liptai Claudia lövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a második gyermekével várandós, így hamarosan búcsút kell mondani a TV2 kultikus sorozatának, a Jóban Rosszbannak. Liptai Claudia egy ijesztő, de izgalmas szálat indított el a sorozatban: meglőtték őt.

Nagy volt az ijedtség a Jóban Rosszban rajongók között, ugyanis Liptai Claudia karakterét lelőtték a sorozatban. Sanyi Támadta meg őt, de csodával határos módon a Liptai Claudia által megformált karakter, vagyis Alexa túlélte a balesetet.

Forrás: TV2

Kórházi ágyon fekve láthatjuk őt a sorozatban, pocakját viszont sikerült elrejteniük, pedig már egyre nagyobb. Liptai Claudia második gyermekét várja, terhességének hírét élő adásban erősítette meg még áprilisban. Azóta nagyon büszkén mutogatja terhespocakját, és már a színpadtól is elbúcsúzott, hogy magára és születendő gyermekére koncentrálhasson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.