Mi történt a világsztárral? - Felismerhetetlen lett Brooke Shields

színésznő felismerhetetlen Brooke Shields
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kék lagúna egykori gyönyörű sztárja ma már csak árnyéka önmagának? A mindig csinos Brooke Shields most egy igen furcsa képet posztolt magáról, amin fel sem lehet ismerni

"A világ legelbűvölőbb tinédzsere" néven emlegették, ő volt az évtized egyik legmeghatározóbb arca a 80-as években. A tinilányok róla mintázott babákkal játszottak, és a világ összes híres magazinjának címoldalán pózolt. Sikeres gyerekmodellként is jegyezték, és igen korán a divatszakma krémjébe is bekerült.

A végtelen szépségéről híres színésznő 50 felett is csodásan néz ki. Kivéve ezen a nemrég posztolt Insta-fotón. Itt ugyanis árnyéka önmagának. Becsülendő, hogy kevésbé előnyös oldalát is megmutatja a színésznő, mi mégis meglepődtünk a látottakon, éppen ezért össze is hasonlítottuk a tündöklő és kevésbé tündöklő arcát. Íme, a szembetűnő változás.

Brooke Shields hétköznapi szelfije vs. vörös szőnyeges megjelenés Forrás: Instagram/Brooke Shields, AFP

/1605/Boldo2016530174617

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.