Kiss Ramóna: „Ha a gyerekeim sírnak, én is velük pityergek"

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Molnár Tibor gyerekek csapatkapitány tehetségkutató Kicsi Óriások Trap kapitány Tóth Vera Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kicsi óriások vadonatúj tehetségkutató műsor csapatkapitányait, Tóth Verát, Trap kapitányt és Kiss Ramónát faggattuk szigorról, meghatódásról és a gyerekekhez fűződő viszonyukról.

Az RTL Klub ősszel induló, vadonatúj show-jában a kicsik mutathatják meg, hogy igazából óriások, hiszen a bennük rejlő hihetetlen tálentum nem ismer határokat. A sajtótájékoztatón végre kiderült, hogy kik egyengetik majd a gyerekek útját. A csatorna nem fukarkodott, így a hazai sztárok legjavát válogatta be csapatkapitánynak, akik közül Tóth Verával, Kiss Ramónával és Trap kapitánnyal beszélgettünk.

A hazai sztárok legjava, akik a gyermekek útját egyengetik Fotó: Polyák Attila/Origo

„Nagyon élvezem a csapatkapitány szerepet, mert mindig jól kijöttem a gyerekekkel. Megtisztelő, hogy a Tha Shudras kapitányi székét egy időre lecserélhettem erre a kapitányi feladatra.

Sokan mondják, hogy gyerekes vagyok,

ezért a felnőttekkel nehezebben értem meg magam. A gyerekek még sallangmentesek, és ezért szeretek velük lenni" – kezdte Tibi, aki Tóth Gabi párja, így adódott a kérdés, ők elgondolkoztak-e már a gyermekvállaláson.

Trap kapitány Fotó: Polyák Attila/Origo

„Szerintem minden kapcsolatban van szó gyerekekről, mi is

szoktunk beszélgetni Gabival a családalapításról,

de konkrétumok még nincsenek, jelenleg a karrierünkre koncentrálunk" – mondta Tibi, aki hozzátette, mivel Gabi szintén tehetségekre vadászik majd az X-Faktorban, egy-egy fárasztó nap után, egymásnak mesélik el örömüket, bánatukat.

Tóth Vera öltözőjébe alig akartak beengedni a gyerekek, aki testőrként védik csapatkapitányukat, de azért sikerült bejutnunk, és faggatnunk egy kicsit új szerepköréről.

„Érzelmi kapcsolat van a gyerekek és köztem, azokkal is remekül kijövök, akik nem az én csapatomba tartoznak. Ösztönből jön a velük való kommunikáció, gördülékenyen megy a munka. Fegyelmezni kell, mert amikor fáradnak, akkor szétesnek,

ez nem azt jelenti, hogy kiabálok velük,

csak éreztetem, hogy rendnek kell lennie" – kezdte Vera, aki bevallotta, vannak nehéz pillanatok.

Tóth Vera Fotó: Polyák Attila/Origo

„Kiborulások előfordulnak, és ez engem is megvisel. Volt, hogy gombóc volt a torkomban, de ezeket a helyzeteket kezelni kell. Annyira tehetségesek a gyermekek, hogy tátott szájjal nézem őket. Van egy kislány, aki olyan csajos, hogy már most tanulni lehet tőle a nőiességet" - magyarázta az énekesnő.

Kiss Ramóna ügyesen megtalálta a hangot a csapatába tartozó lurkókkal.

„A gyerekekkel lehet a kapcsolat bohókás, kedves, játékos, de meg kell szabni a határt, hogy érezzék, meddig mehetnek el. Mindig megbízhatnak bennem, számíthatnak rám, és ezzel automatikusan kialakul a tisztelet" - mondta Rami, aki bizony volt, hogy meghatódott.

Kiss Ramóna Fotó: Polyák Attila/Origo

„Olyan tiszták ezek a kis csöppségek, és

amikor esetleg elsírják magukat a gyerekeim, akkor én is velük pityergek,

de szerencsére több a boldog pillanat, mint a kellemetlen."

Exkluzív beszámoló Andy Vajna születésnapjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160804-andy-vajna-producer-es-felesege-vajna-timi-extra-beszamoloja-andy-vajna-szuletesnapi-meglepeteserol.htmlA világhírű producert különleges ajándékkal lepte meg a felesége, Vajna Timi. A pár a meghitt születésnapi eseményről mesélt a Life.hu-nak. TV + SztárokOrigoTóth Vera: „A párkapcsolatom teljesen rendben"http://www.life.hu/sztarok/20160804-toth-vera-enekesno-az-rtl-klub-kicsi-oriasok-gyerek-tehetsegkutatoban-lesz-csapatkapitany-a.htmlAz énekesnő nagy kihívás előtt áll, ugyanis csapatkapitányi feladatot lát majd el ősztől az RTL Klubon induló gyerek-tehetségkutatóban, a Kicsi óriásokban. TV + Sztárok--Hosszú Katinka: „Csupán egyetlen dolog miatt izgulok majd Rióban”http://www.life.hu/sztarok/20160801-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-interju-a-rioi-olimpia-elott-es-jelentkezes-az-olimpiai-falubol.htmlA világhírű úszóbajnok már várja, hogy megmérettesse magát az olimpián, és aranyérmekkel szerezzen örömöt a magyar rajongóknak. Katinka az utolsó sajtótájékoztatóján elárulta, mi az, ami miatt egy kicsit izgul. TV + Sztárok--Puzsér Róbert újból beszólt Hajdúnak: csípős megjegyzések a Facebookon http://www.life.hu/sztarok/20160805-puzser-robert-csunyan-beszolt-hajdu-peternek-nem-bir-magaval-a-kritikus.htmlPuzsér Róbert állítja: akit meghurcolnak, annak nem szégyen reszketnie. Igen, még mindig Hajdú Péter válásáról posztol az egykori műsorvezető. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huEgyből négy gyereke is lett Kiss Ramónánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160805-kiss-ramonanak-negy-gyereke-lett-a-kicsi-oriasok-cimu-tehetsegkutatoban-4-kisgyerek-mentora-lett.htmlA színésznő idén nyáron nem tudott pihenni, minden a feladatokról és a munkáról szólt. Ő lesz ugyanis a Kicsi Óriások című új műsor egyik csapatának kapitánya, ahol négy gyerek útját egyengeti majd! TV + Sztárok--Micsoda névsor! Ők lesznek a Kicsi Óriások csapatkapitányai http://www.life.hu/sztarok/20160805-kicsi-oriasok-nagy-nevekkel-erosit-az-rtl-klub-ok-lesznek-a-csapatkapitanyok.htmlAz RTL Klub ősszel induló vadonatúj show-jában a kicsik mutathatják meg, hogy igazából óriások, hiszen a bennük rejlő hihetetlen tálentum nem ismer határokat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.