Vitányi Judit szingli, de cseppet sem magányos

Forrás: TV2 Sajtószoba -
magány híradós Vitányi Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges híradóstól gyakran megkérdezik, hogy miért nincs párja, ő viszont hangoztatja: aggodalomra semmi ok, életét teljes egészében kitölti imádott munkája, családja és a rengeteg barátja. Szabadidejében pedig egy terápiás kutyákkal foglalkozó alapítvánnyal foglalkozik.

"Az elmúlt időpszakban nem igazán koncentráltam a párkeresésre. Persze nyitott voltam, nem mondtam volna nemet, ha a nagy ő elém toppan, de nem így történt, én pedig semmit sem erőltettem "- mesélte a mosolygós műsorvezető, akinek az utóbbi hónapok nagy változást hoztak az életébe:

új városba költözött, új munkahelye lett, és új emberek veszik körül.

Vitányi Judit Forrás: TV2 Sajtószoba

"A régi barátaim Debrecenben és Hajdúnánáson vannak, természetesen nagyon fontosak nekem. Szerencsére mióta a Tények Reggelt vezetem, szabadok a hétvégéim, többször hazajárhatok, többet tudok a szerelmemmel lenni. Unokaöcsémmel, Kendével is sok időt töltök" - de nem csak a családja, a barátai és a munkája foglalja le a szépséges híradóst, mivel egyre szorosabb kapcsolat fűzi egy terépiás, személyi segítő - és rohamjelző kutyákat nevelő alapítványhoz, és Judit most azon van, hogy minél több ember megismerje a terápiás kutyák csodáját - írja a Best Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.