Gesztesi Károly újra színpadra áll, megbocsájtották a botrányokat

színház színész Gesztesi Károly botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész hónapokkal ezelőtt botrányokkal vonult ki a magyar művészvilágból. A hírek szerint azonban hamarosan visszatér, sőt már több előadást is meghirdettek a nevével. 

"Nem színházban szeretnék dolgozni, inkább átállok a produceri, rendezői oldalra" - nyilatkozta anno a Mokkában a színész. Most fordult a kocka: augusztus 10-én az egri Líceum Udvarban már ő játssza Vince Fontaine szerepét a Grease musicalben, és nem Hujber Ferenc. Bár korábban Gesztesi a főpróba előtt hátrált ki a Grease című musicalből, a Ma estére szabad a kecó című vígjáték győri előadására pedig egyszerűen nem ment el december elején, a színházak a jelek szerint megbocsájtottak neki - írja a Blikk.

Forrás: Aquaworldresort.

"Kikötésem volt, hogy Gesztesi Károly is fellépjen a társulattal, és ezt a szerződésbe is beleírtuk. Ígéretünk van rá, hogy itt lesz. A megváltott jegyek érvényesek, és nem is nagyon váltották vissza őket" - közölte a lappal Nyakó Béla, a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza igazgatója. Egy biztos: augusztus 5-én és 9-én a Grease siklósi és gyulai bemutatóin még Hujber énekel, tizedikén viszont Gesztesi lép színpadra.

Kiss Ramóna: „Ha a gyerekeim sírnak, én is velük pityergek"http://www.life.hu/sztarok/20160805-kiss-ramona-toth-vera-trap-kapitany-lesznek-az-rtl-klub-kicsi-oriasok-csapatkapitanyai.htmlA Kicsi óriások vadonatúj tehetségkutató műsor csapatkapitányait, Tóth Verát, Trap kapitányt és Kiss Ramónát faggattuk szigorról, meghatódásról és a gyerekekhez fűződő viszonyukról. TV + Sztárok--Nyereményjáték! Emlékszel miért sikerült rosszul Évi randija?http://www.life.hu/sztarok/20160805-nyeremenyjatek-a-viva-masodik-randi-cimu-adasaban-ada-segitett-evinek-aki-mindig-ugyanazt-a-hibat.htmlAda a VIVA legutóbbi Második randi című adásában segített a soron következő civil szereplőnek, Évinek, aki mindig ugyanazt a hibát követte el az első randin! TV + Sztárok--33 éves lett Dukai Regina: pinkben ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20160805-dukai-regina-modell-es-enekesno-szuletesnapos-33-eves-lett-krisztusi-korba-lepett.htmlDukai Reginát az egész ország modellként ismeri, de ő sokkal előbb kezdett az énekléssel és a zenével foglalkozni, aminek a mai napig szerelmese! TV + Sztárok--Külföldön folytatja tévés karrierjét Hajdú Péter?http://www.life.hu/sztarok/20160805-hajdu-peterre-a-tv2nel-mar-nem-tartanak-igenyt-kulfoldon-probalkozik-a-tevezessel.htmlA TV2 állítólag nem tart többé igényt Hajdú Péterre sem gyártóként, sem műsorvezetőként. A Showtime szinte biztosan nem folytatódik, az Aktív gyártására is csak év végéig van szerződése a showmannek, aki meglehet, hogy ezután külföldön próbálkozik tovább a tévézéssel. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina pályát vált?http://www.life.hu/sztarok/20160804-kulcsar-edinanak-sajat-szama-szuletett-az-edes-eletben-enekelte-fel-a-studioban.htmlA Nagy duett című műsorban nem is egyszer láthattuk a színpadon Kulcsár Edinát, aki igen nagy meglepetést okozott hangjával. Elérkezett a pillanat azonban, hogy kamatoztassa tehetségét! TV + SztárokOrigoSandra Bullockot féltik az esküvőjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160804-a-vilagsztart-sandra-bullockot-feltik-az-eskuvojetol.htmlSandra Bullock másfél éve van együtt Bryan Randall fotóssal, és a hírek szerint már az esküvő is szóba került. Ám ennek a színésznő szerettei a legkevésbé sem örülnek, főleg miután durva dolgok derültek ki Bryan múltjáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.