Ismét csúnyán megalázta Sebestyén Balázs Ördög Nórit

Fotó: Nánási Pál/TV2, Szabó Gábor/Origo -
TV2 Tilla Liptai Claudia Ördög Nóra RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt nem tudni, hogy Sebestyén Balázs miért pikkel Ördög Nórára, de tény, minden alkalmat megragad, hogy beszóljon egykori kolléganőjének. Tavaly A Kocka kapcsán nyilatkozott Nóriról, korábban pedig azt fejtegette, hogy morális árulásnak tartja, ahogy Ördög az RTL Klubtól a TV2-höz igazolt. Nos, Balázs ezúttal sem tett lakatot a szájára. 

A Forbes legújabb számában Balázs Tillával adott interjút szakmai kérdésekben, ahol ismét előjött az Ördög Nóra-téma.

„(...) Ráadásul, aki váltott, annak nagyon ritkán sült el jól. Talán Claudia az egyetlen, aki ezer éve RTL klubos volt, aztán a TV2-nél megcsinálta a karrierjét. Másoknál – szakmai szemmel – én nem látok ilyet, de lehet, hogy ők személyesen máshogy élik meg" – fejtette ki, utalva Nórára.

Fotó: Nánási Pál/TV2, Szabó Gábor/Origo

A következő kérdésre, ami arra vonatkozott, hogy milyen felkérésekre mond nemet, így válaszolt:

"Tilla az ilyenekben (Balázs szerint túl kötöttek a show-műsorok) lubickol, vagy ha Ördög Nórit hajnali kettőkor felkelted, akkor is ledarálja neked a telefonszámot, és belenéz a megfelelő kamerába, de ez személyiség kérdése. Neki nincs is másmilyen személyisége" – idézi a Bors.

A napilap kereste Ördög Nórát, aki – akárcsak eddig – nem nyilatkozott. Úgy tűnik, a műsorvezető konzekvensen nem kommentálja a megjegyzéseket, és Balázs sem akart beszélni az üggyel kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.