Sztárok, akik hatalmas változáson mentek át

fogyás Cinthya Dictator Győzike Tóth Vera Dér Heni változás izmok edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera csodás fogyása, Győzike és VV Szandika szálkás izmai nem példa nélkül állók. Idén többen is úgy döntöttek, leszámolnak a pluszkilókkal és példát mutatnak.

Gáspár Győzőt alig ismertük fel egy fitneszversenyen, amikor barnára festett bőrrel pózolgatott az izompacsirták között. A showman úgy döntött, leszámol a súlyfelesleggel, és a kitartó munkának köszönhetően 40 kilótól szabadult meg, sőt ennél is továbbment, és kockahasat villantott.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Nagyon kemény hónapok állnak mögöttem: karácsony, szilveszter, ötcsillagos all inclusive hotel, ahol a család falatozott, én meg vízen és halakon éltem. De megérte, fantasztikus volt ezen a színpadon állni” – mondta Győzi a Life.hu-nak, miután győztes lett egy fitnesz versenyen.

Dér Heninek sosem volt gond az alkatával, ám ő ennél kidolgozottabb izmokról álmodozott, ezért kőkemény edzésbe kezdett. Az énekesnő nemrég gyúrás után posztolt egy fotót a közösségi oldalára, amin jól látszik, hogy olyan izmos a hasa, hogy akár sajtot is reszelhetne rajta. Remélhetőleg a pasiknak bejön, hogy Heni mostanában brutál izmait fitogtatja.

Forrás: Instagram/heni_der_official

Az idei év egyik szenzációja VV Szandika volt, aki bögyös dögösből szálkás testalkatra váltott. A valóságshow-ban szókimondásáról ismert szőkeség nem tartozott a nádszálvékony lányok közé, de most méltán lehet büszke az alakjára. Szandika egy fitneszversenyen is indult, ahol kategóriájában hatodik helyezést ért el.

Cinthya Dictatorért sokat aggódtak a rajongók, mert egyre vékonyabbnak tűnt a róla készült fotókon. A fotóslány azonban, ha már hízni nem tud, fogta magát, és elkezdte edzeni az izmait, így aztán egyre formásabb. Cinthyán, szerencsés alkatának köszönhetően, azonnal meglátszik, ha súlyzós edzéseket végez.

Forrás: Instagram/cinthyadictator

Tóth Vera is hatalmas bravúrral rukkolt elő. Az énekesnő évekig küzdött a pluszkilókkal, és hol elfogadta testalkatát, hol úgy döntött, ideje megszabadulnia a súlyfeleslegtől. Idén azonban sikerre vitte tervét, és egy gyomorbypassműtétetnek köszönhetően 25 kilótól szabadult meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.