Ilyen pasit keres Nagypál Krisztina, a Miss Balaton győztese

Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi -
Miss Balaton párkapcsolat videó szépségkirálynő Nagypál Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Nagypál Krisztina lett Miss Balaton. A zsűri a sok szépség közül őt találta a legszebbnek. A fiatal lány hatalmas megtiszteltetésnek veszi a győzelmet, és elmondása szerint most legjobban a pihenésre koncentrál majd. Persze a szerelem is fontos, ezért elárulta, milyen férfit keres maga mellé. 
Ördög Nóra elsírta magát: ezért zokogott a kétgyermekes édesanya http://www.life.hu/sztarok/20160808-ordog-nora-a-musorvezeto-ezert-sirta-el-magat-a-kepernyok-elott-video.htmlA Mokkában egy új rovat indult, melyben az olimpiai eseményeket dolgozzák fel. Az édesanya itt árulta el, hogy ő bizony nem bírta ki könnyek nélkül az elmúlt napokat. TV + Sztárok--Puzsér Róbert Sarka Katának: "Mondtam neki, hogy nem lesz ott arany"http://www.life.hu/sztarok/20160808-puzser-robert-ujbol-durvan-beszolt-sarka-katanak-facebookon-szolt-be-a-musorvezetonek.htmlA kritikus egyszer már csúnyán beszólt a Hajdú házaspárnak, most viszont újból kifejtette véleményét egy hírrel kapcsolatban. TV + SztárokOrigoNem lélegezhet fel Lajcsi: még mindig vizsgálódnak a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20160808-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-ellen-meg-mindig-nyomoznak-a-rendorok.htmlNem zárult le még Lagzi Lajcsi ügye, továbbra is nyomoznak a rendőrök. Az erről szóló levelet a napokban kapta meg a mulatós zenész. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBanderas gáláján bulizott Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20160807-antonio-banderas-galajan-bulizott-vajna-timi.htmlArról már írtunk, hogy Vajna Timi Spanyolországban Marbellán múlatja az időt, ahol a Starlite Gala jótékonysági rendezvényen is részt vett, méghozzá világsztárok társaságában. TV + SztárokOrigoNyereményjáték! Emlékszel miért sikerült rosszul Évi randija?http://www.life.hu/sztarok/20160805-nyeremenyjatek-a-viva-masodik-randi-cimu-adasaban-ada-segitett-evinek-aki-mindig-ugyanazt-a-hibat.htmlAda a VIVA legutóbbi Második randi című adásában segített a soron következő civil szereplőnek, Évinek, aki mindig ugyanazt a hibát követte el az első randin! TV + Sztárok--Micsoda névsor! Ők lesznek a Kicsi Óriások csapatkapitányai http://www.life.hu/sztarok/20160805-kicsi-oriasok-nagy-nevekkel-erosit-az-rtl-klub-ok-lesznek-a-csapatkapitanyok.htmlAz RTL Klub ősszel induló vadonatúj show-jában a kicsik mutathatják meg, hogy igazából óriások, hiszen a bennük rejlő hihetetlen tálentum nem ismer határokat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.