Szabó Győző belevág: világ körüli utat tervez a népszerű színész

színész utazás motor Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár még a feleségét sem viszi magával. Az évek alatt Győző már bejárta Albániát és Korzikát, de a legnagyobb vágya még nem teljesült...

Hiába a balesetekről szóló hír, vagy a családtagok intő szavai, a színész egyszerűen hajthatatlan. Még csak 13 éves volt, amikor először motorra pattant, most viszont már világ körüli utat tervez Szabó Győző. Bár a népszerű színművész esett már a kétkerekűvel, a jelek szerint ez nem tántorítja el a dolgoktól - írja a hot! Magazin.

Forrás: RTL Klub

"Emlékszem, nagyjából húsz évvel ezelőtt egy hatalmasat buktam, de volt annyi erőm, hogy hazamenjek. Tudom, hogy Judit szívesen elkísérne, hiszen szerelmünk hajnalán sokat motoroztunk együtt, de azt gondolom, jobb lenne egyedül egy ilyen úton, mert a saját tempómban szeretnék haladni" - nyilatkozta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.