Delhusa Gjon nagy bajba került: kirabolták az énekest

Fotó: Bacskó László -
Horvátország rablás Delhusa Gjon nyaralás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár nem sokáig élvezhette Horvátország mesés partjait. Egy kirándulás után szörnyű kép tárult eléjük a párjával. 

Még a fogkeféjét is ellopták Delhusa Gjonnak egy horvát kempingben, amíg ő a szerelmével motorozgatott. A sztár egy egész napos motorozás után tért vissza kedvesével abba a kempingbe, ahol egy egész hétre vertek tábort, amikor meglátták a felfordulást. Az énekes még most sem érti, hogy miért kellett elvinni a ruháikat - írja a Bors.

Fotó: Bacskó László

"Szeretek motorosan nyaralni, amikor az ember csak elindul, és nem tudja, hol áll meg. Így történt ez most is, a párommal Opatijáig motoroztunk el. Lepakoltuk a holmijainkat a motorról, aztán elindultunk Rijekába és strandolni. Miután visszaértünk, hűlt helye volt a cuccainknak. Ott álltunk, és a döbbenet után azon nevettünk, hogy még az alsónadrágjaim és az ő bugyijai sincsenek meg. Tulajdonképpen semmink sem maradt, csak ami rajtunk volt, ezért a másnapot vásárlással kezdtük" - mondta Delhusa, aki ezután Olaszország felé vette az irányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.