Kiakasztotta az embereket Obama lánya - Füvezésen kapták

Forrás: AFP/Mandel Ngan -
füvezés Barack Obama Malia Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet egyszerű, hétköznapi tinédzser élete Obama lányának, ugyanis minden lépését árgus szemekkel figyelik, és aki keres, az talál! Azt állítják, hogy Malia Obamát füvezésen kapták.

Háborognak az emberek az elnök lánya miatt, aki szerintük nem viselkedik példamutatóan és megfelelően. A 18 éves Malia ugyanis egy zenei fesztiválon először is dögös táncot lejtett, az embereknél már ezzel is kiverte a biztosítékot, de ez még csak a kezdet volt.

Forrás: AFP/Mandel Ngan

Barátaival láthatóan nagyon jól érezték magukat a koncerteken, és Malia is próbálta elengedni magát, vesztére. Ugyanis egy fesztiválon bizony rengeteg ember összegyűlik, és az elnök lányának viselkedésére mindenki kíváncsi. Így kerülhetett fel a netre egy videó, amin egy pillanatra látható a fiatal, ahogy beleszív egy cigibe. A szemtanúk szerint azonban az ráadásul egy füves cigaretta volt - írja a Metro.

Bőven van pénze Gesztesinek: 100 milliós házban élhttp://www.life.hu/sztarok/20160812-gesztesi-karoly-elarulta-nincsenek-anyagi-gondjai-100-millios-hazban-el-mindene-megvan.htmlGesztesi Károlyról nagyon sok pletyka terjeng, a többi között az is, hogy anyagi gondjai vannak. A színész azonban cáfolja ezeket a híreszteléseket, ugyanis neki mindene megvan! TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huXantus Barbara: „Nem mániám, hogy a fiam is színpadon legyen"http://www.life.hu/sztarok/20160812-xantus-barbara-szineszno-nyari-tervekrol-fellepesekrol-es-gyermekei-szineszi-ambicioirol-meselt.htmlA színésznő nem szeret hosszú időre szabadságra menni, mert lételeme, ha a színpadon játszhat. TV + SztárokOrigoTóth Gabinál végleg elszakadt a cérna: nem akar Tóth Gagyi lennihttp://www.life.hu/sztarok/20160812-toth-gabi-facebook-oldalan-fakadt-ki-elege-van-a-bulvarbol-nem-akar-toth-gagyi-lenni.htmlAz énekesnőnél betelt a pohár! Elege van abból, hogy mindig a külseje, a mellei és a hízása vagy a fogyása van terítéken, és abból is, hogy ezért tartják idióta celebnek. TV + Sztárok--Nézzétek, mit művelt Channing Tatum és felesége a 10. évfordulójukon!http://www.life.hu/sztarok/20160812-channing-tatumek-a-10-hazassagi-evfordulojuk-miatt-ujraforgattak-a-step-up-vizsgatancos-jelenetet.htmlA szexi sztárpár még a Step Up forgatásán szeretett egymásba, megismerkedésük 10. évfordulójának alkalmából pedig leforgatták a film egyik kulcsjelenetét, a vizsgatáncot. TV + Sztárok--Így nézett ki Hosszú Katinka 15 évesen, amikor az első felnőtt érmét nyertehttp://www.life.hu/sztarok/20160812-hosszu-katinka-2004ben-szerezte-meg-elso-felnott-ermet-becsben-bronzermes-lett-15-evesen.htmlHosszú Katinka brillírozik az olimpián, már három aranyérmet szerzett az úszónő. A 27 éves klasszis falát már borzasztóan sok érem díszíti, az első felnőtt versenyes érmét 2004-ben szerezte! TV + Sztárok--Így énekel Rihannát Tücsi: micsoda hang! http://www.life.hu/sztarok/20160812-tucsi-hangjatol-dobsz-egy-hatast-igy-enekel-rihannat-a-dogos-musorvezeto.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a dögös magyar sztárt, Tücsit faggatta arról, miért is imádja a nyolcszoros Grammy-díjas barbadosi énekesnőt. A műsorvezető nem vallja magát hatalmas rajongónak, de Rihannát mindig is szerette, sőt a sztár egyik dalát is előadta a kamerák előtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.