Tóth Gabinál végleg elszakadt a cérna: nem akar Tóth Gagyi lenni

Fotó: Hirling Bálint/Origo -
Tóth Gabi Facebook bulvár celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőnél betelt a pohár! Elege van abból, hogy mindig a külseje, a mellei és a hízása vagy a fogyása van terítéken, és abból is, hogy ezért tartják idióta celebnek.

Nem bírta tovább magába fojtani Tóth Gabi az érzéseit: kifakadt a Facebook-oldalán. Az énekesnő sok mindent sérelmez, de leginkább azt, hogy emberként és nőként nem tud mindig tökéletesen kinézni. Ahogy pedig egy-egy hibáját észreveszik, máris arról szólnak a hírek, hogy meghízott.

Fotó: Hirling Bálint/Origo

"Azért hogy őszinte legyek, bosszant, hogy az ember hízik 3-4 kilót és már azzal van tele minden, hogy elhízott Tóth Gabi és egyre csak hízik, és hízik. Nő vagyok. Nem tudok elmenni emellett úgy, hogy ne essen rosszul. Főleg azért, mert az újságok rendre a legelőnytelenebb képeket teszik be rólam a cikkekbe" - kezdte posztját Gabi, aki szerint arról viszont nem cikkeznek, ha előnyös a külseje. Hozzátette, sajnálja, hogy még mindig csontsoványság a divat.

"Sajnálom, hogy még mindig 40 kilósnak kell lenni ahhoz, hogy egy nőt szépnek lássanak...ELEGEM VAN A BULVÁRBÓL!"

- írta az énekesnő, akit az is bánt, hogy emiatt tartják idióta celebnek. "Elegem van, hogy emiatt vagyok egy idióta celeb. Azért, mert mindent leírnak rólam, ha akarom, ha nem...(...) A világ legboldogabb embere lennék, ha zeneiségemről írnának és a jó cselekedeteimről.

Talán nem Tóth Gagyi lennék sok szakember szemében.

De nem. Húzzuk le azokat, akik értéket próbálnak képviselni. Elegem van" - fakadt ki Tóth Gabi, aki azt is reméli, hogy egyszer a fesztiválok színpadán bebizonyíthatja, hogy ő nem csupán két mellből áll.

Így énekel Rihannát Tücsi: micsoda hang! http://www.life.hu/sztarok/20160812-tucsi-hangjatol-dobsz-egy-hatast-igy-enekel-rihannat-a-dogos-musorvezeto.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a dögös magyar sztárt, Tücsit faggatta arról, miért is imádja a nyolcszoros Grammy-díjas barbadosi énekesnőt. A műsorvezető nem vallja magát hatalmas rajongónak, de Rihannát mindig is szerette, sőt a sztár egyik dalát is előadta a kamerák előtt. TV + SztárokOrigoA rajongók durván kritizálták Kulcsár Edina szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160812-a-rajongok-durvan-kritizaltak-a-volt-szepsegkiralyno-kulcsar-edina-szerelmet.htmlKulcsár Edina ismét megmutatta párját, ám azt nem mondhatnánk, hogy a rajongók nagy örömére, ugyanis többségük keményen kritizálta Csutit, aki bizony mindezt nem hagyta szó nélkül. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHosszú Katinka és a három arany: így pózol a díjakkal a magyar úszónő http://www.life.hu/sztarok/20160812-hosszu-katinka-harom-aranya-igy-fest-a-dijakkal-a-kezeben-a-magyar-uszono.html"A kemény munka kifizetődik" - írta ki Facebook-oldalára Hosszú Katinka a kép mellé, amelyen a rió olimpián nyert három aranyérmét tartja. TV + Sztárok--Újabb meglepő fordulat történt Görög Zitáék válása terénhttp://www.life.hu/sztarok/20160812-huha-ujabb-meglepo-fordulat-gorog-zitaek-valasaban.htmlEgy válás már alapvetően is nehezen érinti az embert, ám Görög Zita és férje, Koltay Tamás esetében még furcsább a felállás: a válófélben lévő párnak ugyanis előbb össze kell házasodniuk Magyarországon is, és csak ezt követően válhatnak el. TV + SztárokOrigoHajdú Péter becsekkolt Ciprusról: újra együtt a család? http://www.life.hu/sztarok/20160812-hajdu-peter-egy-fotoval-csekkolt-be-ciprusrol-igy-nyaral-egyutt-a-csalad-foto.htmlA műsorvezető a jelek szerint nagyon jól érzi magát az idilli környezetben, melyet egy fotóval is bizonyított a Facebook-oldalán. Azonban aki egy romantikus, idilli felvételre számít, annak csalódnia kell. TV + Sztárok--Delhusa Gjon nagy bajba került: kirabolták az énekest http://www.life.hu/sztarok/20160812-delhusa-gjont-a-nyaralas-alatt-raboltak-ki-az-enekes-nyilatkozott-az-ugyben.htmlA sztár nem sokáig élvezhette Horvátország mesés partjait. Egy kirándulás után szörnyű kép tárult eléjük a párjával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.