Leesett az állunk! Diane Kruger vékonyabb, mint Angelina Jolie

színésznő Becstelen brigantyk Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc német származású színésznőnk egy kedves, romantikus képpel rukkolt elő, ám még ezzel sem sikerült elterelnie a figyelmünket: Diane csontsoványra fogyott.

Már legutóbb is attól zengett a sajtó, hogy az egyébként mindig is vékony Diane Kruger mostanság rémisztően sovány lett. A színésznő most egy újabb fotóval lepte meg rajongóit. A kép egyébként romantikus, és szexi, ám még a bő ruha ellenére is látszik, hogy

a szépség leadott pár kilót.

Forrás: Instagram

Az aggasztó látvány egyik oka egyébként az lehet, hogy a színésznő és - mostmár - exe, Joshua Jackson színész nem régen jelentették be, hogy szakítanak, vége 10 éve tartó kapcsolatuknak, és

inkább barátok maradnak.

De a nosztalgia kedvéért, visszautaztunk az időben, és találtunk pár képet az egykor még boldog szerelmesekről. Ha kíváncsiak vagytok a fotókra, itt megnézhetitek őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.