Sziget Fesztivál 2016 fesztivál romantika Sziget Zacher Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 55 éves Zacher Gábor tudja, hogyan kell bulizni, talán jobban is, mint a fiatalok. Szerelmével együtt látogatott ki a legnagyobb hazai fesztiválra!

Alkoholmentes sörrel, egy pipával és a szerelmével élvezte ki a Sziget forgatagát a Honvédkórház osztályvezetője! A fesztivál VIP részlegében múlatták az időt, ráadásul nem is csak egy estére látogattak ki a koncertekre. Három napra vetkőztek vissza tinédzserré.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"A fesztiválra szórakozni mentem. Hétfő este Sia koncertjére látogattunk ki a párommal, az énekesnő eszméletlen bulit csinált. Lehet, hogy a zene playbackről ment, de a táncosok lenyűgöző látványt nyújtottak. A másik kedvencem az Oasis zenekarból ismert Noel Gallagher, aki szintén pont olyan minőségi koncertet adott, mint vártuk" - számolt be a Blikknek az élményeiről Zacher. Elárulta azt is, milyen koncertre fog még feltétlenül elmenni ezen a nyáron.

"Szerintem én vagyok az ország első számú Ivan and Parazol rajongója, legalábbis az 50 év feletti kategóriából biztos.

Eszméletlen amit ezek a fiúk művelnek, a jövő heti Szegedi Ifjúsági Napokra is direkt úgy intéztem az előadásom, hogy az a srácok koncertjére essen, így összekötöm a kellemest a hasznossal! Mindig kikapcsol egy-egy jó koncert, és amikor csak lehet, a kedvesemmel vagy a fiammal tomboljuk végig a legjobb dalokat" - mondta hazánk egyik legnagyobb szakértője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.