Ganxsta Zolee: "Nem tudom, hogyan tovább. Lehet, hogy nincs is"

Ganxsta Zolee Facebook rapper kiborult énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű zenész olyan bejegyzéseket tett közzé a közösségi oldalán, amellyel szó szerint halálra rémisztette a rajongóit. Van okunk aggódni? 

Zolee a Facebook-oldalán osztott meg több olyan bejegyzést is, ami miatt rajongói és barátai is aggódni kezdtek. A kommentek szerint nehezen eldönthető, hogy szakításról vagy más családi problémáról van szó, egy biztos, a rapper most komoly nagyon problémákkal küzd. A privát posztok alatt szinte azonnal elhalmozták őt az együttérző üzenetek, többen pedig kérik, hogy a sztár írja le végre, hogy mi a baj.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ganxsta a Facebook-oldalán publikus posztokban osztotta meg problémáit. ITT elérheted!

Sarka Kata: "Aljas dolognak tartom az ilyet"http://www.life.hu/sztarok/20160818-visszaeltek-sarka-kata-fotoival.htmlEgy svájci oldalon Sarka Kata mosolyog vissza egy relaxáló masszázst kínáló weboldalról. Azt mondja, egy ideje nem, de korábban már történt vele hasonló. Aljaságnak tartja, hogy ellopták a képeit, de nem különösebben érdekli. TV + Sztárok--Sarka Kata helyére lépnének - Ráindultak a nők Hajdúrahttp://www.life.hu/sztarok/20160817-hajdu-peter-rengeteg-bokot-kap-a-facebookon-noktol.htmlHajdú Péter és Sarka Kata házassági válságáról mindenkinek van véleménye. Van, aki egyikük, van, aki másikuk mellett foglal állást, sokak pedig a békülésükért szurkolnak. De nem mindenki. Néhány kommentelő már most szívesen Kata helyébe lépne... TV + SztárokOrigoSztárok akkor és most – Így indult Rúzsa Magdi és Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20160810-ruzsa-magdi-toth-gabi-tolvai-reni-der-heni-akkor-es-most-megmutatjuk-hogyan-indultak-a-megasztarbol.htmlA magyar zenei élet első számú dívái a kezdetekkor teljesen más külsővel léptek a tehetségkutató zsűrije elé. Igaz, ma már Rúzsa Magdi, Dér Heni, Tolvai Reni és Tóth Gabi máshogy festenek, érdekes utat jártak be a szárnypróbálgatástól a sztárságig. TV + SztárokOrigoMeglepő csúcsgázsik: A gagyi vígjátékok királya keres a legjobban Hollywoodbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160816-ennyit-keresnek-a-legjobban-fizetett-hollywoodi-szineszek-brad-pitt-melissa-mccarthy-robert-downey.htmlA legnagyobb sztárok tényleg annyi pénzt keresnek, amennyit egy élet alatt el sem lehet költeni, mégis meglepő, hogy ki 2016-ban a legjobban fizetett színész! Az első helyen a gagyi vígjátékok királya áll! TV + Sztárok--Így nézett ki gyermekként Salma Hayek: bájos fotó a sztárrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160815-salma-hayek-gyermekkent-olimpikonnak-keszult-a-szineszno-foto.htmlA híres színésznőt nem mindig vonzotta a vörös szőnyegek világa. Volt idő, amikor inkább a sportolói karrierre vágyott. TV + Sztárok--Rihanna színészi babérokra törthttp://www.life.hu/sztarok/20160815-rihanna-szineszi-baberokra-tort-az-ocean-s-eight-cimu-filmben-szerepel-majd.htmlNyilvánosságra hozták az Ocean's Eight szereplőinek listáját: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter és Mindy Kaling mellett Rihannát is láthatjuk majd a szuperprodukcióban.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.