Király Linda gőzerővel készül az új kihívásra

TV2 Sztárban sztár Király Linda vetélkedő tehetségkutató show énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Lindáról köztudott, hogy gyönyörű hangja van és szuper dalokat énekel. Ám nem ezzel kerül újra és újra az újságok hasábjaira, sokkal inkább hízása és fogyása érdekli az embereket. Sokáig zavarta ez az így is dögös énekesőt, de mostanra úgy tűnik megbékélt külsejével, amit nem is fél megmutatni hétről-hétre a Tv2 képernyőjén, különböző karaktereket megformálva.

Király Linda hosszú évek óta az egyik legjobb hangú fiatal énekesnő kicsiny hazánkban. Ám külseje mostanában sokkal inkább előtérbe kerül, mint kvalitásai. Ha a szőke énekesnő neve felmerül, biztos hogy hízásról van fogyásról szólnak a hírek. Bár Linda sokáig szenvedett túlsúlya miatt, úgy tűnik

mostanra elfogadta kerekded idomait és büszkén vállalja is azt.

A következő fotón ez jól látható, illetve az is, hogy plusz kilók ide vagy oda, Linda még mindig nagyon dögös.

Király Linda nem fog unatkozni az elkövetkező néhány hétben, ugyanis kiderült, hogy ő is a Sztárban sztár celebcsapatát foja erősíteni, ahol lesz alkalma akár még férfi előadók bőrébe is belebújni.

Lehullt a lepel a Sztárban sztár versenyzőiről!


A Sztárban sztár mindig is nagy sikert arató műsor volt a TV2-n, nem csoda, hogy újra előveszik. Szeptember 11-én lesz először képernyőn az új széria, amelyben szinte teljesen új neveket láthatunk majd. Sok olyan énekes szerepel az idei epizódban, akikről tényleg nem tudhatjuk, hogy vajon mire képesek.
Hosszú idő után újra reflektorfényben Kovácsovics Fruzsinahttp://www.life.hu/sztarok/20160818-kovacsovics-fruzsina-hosszu-ido-utan-ujra-kepernyore-kerul-kicsi-oriasok-rtl-klub.htmlHosszú időre eltűnt a köztudatból Kovácsovics Fruzsina, a Csillag Születik egykori felfedezettje. A róla szóló utolsó hírek szerint Fruzsi nem kért tovább a celeblétből és az óvónői hivatást választotta. Közösségi oldalán és weboldalán csepegtetett ugyan infókat magáról, mégsem olvashattunk róla a sajtóban... egészen mostanáig, ugyanis új szerepben tér vissza a tévé képernyőjére. TV + SztárokOrigoIsmerd meg Berki Krisztián romantikus oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20160817-ismerd-meg-berki-krisztian-romantikus-oldalat-posztolt-a-sztar-kozossegi-oldalara-kozos-foto.htmlBerki Krisztiánt igazi macsóként ismerhetjük. A celeb nem is nagyon ellenkezik, ha hasonló jelzőkkel illetik őt, sőt szeret is rátenni erre az imidzsre néhány lapáttal. Most viszont olyat tett, amitől a mi állunk is leesett. TV + SztárokOrigoGáspár Győző nem akármilyen szerepben tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160811-gaspar-gyozo-nem-akarmilyen-szerepben-ter-vissza-a-kepernyore-musorvezeto-lesz-a-belevaloban-az-rtl.htmlGáspár Győző hosszú évekig volt látható az Rtl Klub-on, ahol a mindennapjait követhették nyomon a nézők. A showman egy időre eltűnt a képernyőről, most viszont ismét visszatér, méghozzá az Rtl Klub Belevaló Világ című műsor műsorvezetőjeként. TV + SztárokOrigoÍgy még biztosan nem láttad Eva Longoriát- nézd kivel pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20160808-eva-longoria-ilyen-fotot-meg-sosem-posztolt.htmlEva Longoria is azon celebek közé tartozik, aki szereti életének minden fontos pillanatát megörökíteni. Számos képet postol közösségi oldalára, ez a mostani viszont mindent visz TV + Sztárok--Mi történt a világsztárral? - Felismerhetetlen lett Brooke Shieldshttp://www.life.hu/sztarok/20160804-teljesen-megvaltozott-a-vilagsztar-arca-nem-ismertuk-fel-brooke-shields-arcat.htmlA kék lagúna egykori gyönyörű sztárja ma már csak árnyéka önmagának? A mindig csinos Brooke Shields most egy igen furcsa képet posztolt magáról, amin fel sem lehet ismerni TV + Sztárok--Szívszorító videó került napvilágra: így bánik Ronaldo a rajongóivalhttp://www.life.hu/sztarok/20160712-szivszorito-video-kerult-napvilagra-igy-banik-ronaldo-a-rajongoival.htmlNincs még egy olyan megosztó alakja napjaink labdarúgásának, mint Ronaldo. Futballtudását mindenki elismeri, de hétköznapi oldaláról megoszlanak a vélemények: van, aki szerint nemeslelkű, mások hisztisnek és csupán a PR által felépítettnek tartják. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.