Amerikai Egyesült Államok Józan László Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub népszerű sorozatának Tóbiása éppen Amerikában van, és rajongói legnagyobb örömére folyamatosan posztol.

Jól megérdemelt pihenését tölti az Amerikai Egyesült Államokban Józan Laci, aki a közösségi oldalának tanúsága szerint remekül érzi magát. Facebookra feltöltött képeiből szemezgettünk.

A megérkezés

A Grand Canyonnál

Las Vegasban

Egy nagyon félelmetes helyen

Angyalként:

További jó szórakozást kívánunk!

Bikiniben szelfizett Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20160820-bikiniben-szelfizett-szinetar-dora-strandon-napozott.htmlKihasználja a nyár utolsó napjai a színésznő: napozással töltötte szabad délutánját.TV + SztárokOrigoMeztelenül pózol Demi Moore lánya - Pikáns fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160820-tallulah-willis-demi-moore-es-bruce-willis-lanya-meztelenul-pozol.htmlBruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya, Tallulah megint hatalmasat villantott.TV + SztárokOrigoÚj hódoló? Tengernyi virágot kapott a tündöklő Radics Rigihttp://www.life.hu/sztarok/20160819-radics-gigi-enekesno-rengeteg-viragot-kapott-talan-uj-hodoloja-van.htmlNem győzünk arról írni, hogy a bájos énekesnő milyen dögös, és mennyire kirobbanó formában van. Pedig igen, és ezt most rengeteg virággal honorálta valaki... TV + SztárokOrigoHosszú Katinkának csak a köntösét cipelheti a világhttp://www.life.hu/sztarok/20160819-hosszu-katinka-olimpiai-bajnok-magyar-uszononek-csak-a-kontoset-cipelheti-a-vilag.htmlHosszú Katinka új képet posztolt, ezúttal az olimpiai falu egyik medencéjéből. Ebben persze nincs is semmi különös, a kommentekben azonban annál inkább. TV + Sztárok--Így drukkolt Hosszú Katinka és Shane a női vízilabdacsapat bronzmeccsénhttp://www.life.hu/sztarok/20160819-hosszu-katinka-es-shane-tusup-a-noi-vizilabdacsapat-bronzmeccsen-rioban.htmlHosszú Katinka és Shane a csodás eredmények, a három arany és a bronz után is Rióban maradtak, és drukkolnak a magyaroknak. Most épp a női vízilabdacsapat bronzmeccsén jártak. TV + Sztárok--Palya Bea a tökéletlenül tökéletes anyahttp://www.life.hu/sztarok/20160811-palya-bea-enekesno-bevallotta-hogy-tokeletlenul-tokeletes-anya.htmlPalya Bea egy percre sem áll meg: mindig valami új dolgon töri a fejét. Az energikus művészt ősszel megjelenő albumáról, inspirációiról, az anyaságról és végtelen erőforrásairól kérdeztük. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.