Gigantikus lesz a Star Academy stúdiója

TV2 Star Academy díszlet stúdió show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Monumentális, négyezer négyzetméteres komplexum épül a TV2 augusztus 27-én induló Star Academy című műsorához.

Százhúsz fős stáb dolgozik azon, hogy minden a helyére kerüljön az Akadémián és az élő showknak helyet adó ezer négyzetméteres stúdióban, ahova a legmodernebb hangrendszer épül be, amelyet többek között a U2, Elthon John, a Rolling Stones és Madonna is használ koncertjein. A munkálatok utolsó fázisába Vastag Csaba és Miskovits Marci vezetésével nyerhettek bepillantást a nézők a Mokka műsorában.

A Star Academy indulására 9 km hálózati kábelt és 6 km videokábelt fektettek le a közvetítéshez, a stábtagok pedig összesen 93 darab telepített iroda-konténerben végzik majd feladataikat a műsor ideje alatt.

A tehetségkutató énekesei augusztus 27-én lépnek először kamerák elé, az élő show-k helyszínéül szolgáló stúdióban a szakemberek semmit nem bíznak a véletlenre. Az ezer négyzetméter alapterületű helyiségben a showműsort 14 kamera közvetíti majd. A fiatal tehetségek a legmodernebb technika segítségével mutathatják meg, mit tudnak.

Star Academy stúdió Forrás: TV2

A legjobb tizenhat énekes a hétvégén a 800 négyzetméter alapterületű Akadémiába költözik be, hogy minden nap az álmaiért dolgozzon. 53 kamera figyeli majd az énekesek mindennapjait, amit a nézők a napi összefoglalókban követhetnek a TV2-n. Az Akadémia felépítéséhez többek között 110 köbméter fenyő fűrészárut, 2100 négyzetméter gipszkarton lapot, 2400 négyzetméter gipszrost lapot, 2900 négyzetméter OSB lapot használnak fel. 300 kg szeg, kb. 30 ezer csavar tartja össze a szerkezeteket. Lámpatestből 50 különféle álló, függő és falikar kerül beépítésre.

Forrás: TV2

Augusztus 27-én láthatják a nézők először teljes fényében a TV2 beköltözős tehetségkutatójának gigantikus stúdióját. A húsz énekes már készül, hogy élőben bizonyítsa, érdemes arra, hogy beköltözzön az Akadémiába, és hazavigye a nyertesnek járó 24 millió forintot és a lemezszerződést. A fiatal tehetségek sorsáról a nézők a zsűrivel közösen döntenek, érdemes már most letölteni a TV2 Live ingyenes applikációját a hétvégi szavazáshoz.

Palya Bea a tökéletlenül tökéletes anyahttp://www.life.hu/sztarok/20160811-palya-bea-enekesno-bevallotta-hogy-tokeletlenul-tokeletes-anya.htmlPalya Bea egy percre sem áll meg: mindig valami új dolgon töri a fejét. Az energikus művészt ősszel megjelenő albumáról, inspirációiról, az anyaságról és végtelen erőforrásairól kérdeztük. TV + Sztárok--Sztárok akkor és most – Így indult Rúzsa Magdi és Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20160810-ruzsa-magdi-toth-gabi-tolvai-reni-der-heni-akkor-es-most-megmutatjuk-hogyan-indultak-a-megasztarbol.htmlA magyar zenei élet első számú dívái a kezdetekkor teljesen más külsővel léptek a tehetségkutató zsűrije elé. Igaz, ma már Rúzsa Magdi, Dér Heni, Tolvai Reni és Tóth Gabi máshogy festenek, érdekes utat jártak be a szárnypróbálgatástól a sztárságig. TV + SztárokOrigoA BKV szépe és a kólalány – celebjeink múltját kutattukhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-dukai-regina-sarka-kata-dundika-debreczeni-zita-zimany-linda-bodi-sylvi-elso-lepesei-a-hirnev-fele.htmlMost megtudhatod, honnan indultak a ma már sikeres magyar dívák. Dukai Regina, Sarka Kata, Dundika, Debreczeni Zita, Zimány Linda, Bódi Sylvi első lépései a hírnév felé. TV + Sztárok--Nagy Feró: "Az összes nőt meg fogják erőszakolni"http://www.life.hu/sztarok/20160822-nagy-fero-durva-kijelentes-az-enekes-beszelt-a-migransvalsagrol-egy-interjuban.htmlAz olykor meredek állításairól ismert énekes most sem rejtette véka alá a véleményét, és egy elég nyers kijelentést tett a Kolozsvári Rádióban. TV + Sztárok--Az X-Faktor győztesét, Tóth Andit egyre több támadás érihttp://www.life.hu/sztarok/20160822-az-x-faktor-gyozteset-toth-andit-egyre-tobb-tamadas-eri.htmlAz énekeső egyre vadabb külsővel rukkol elő, mióta pár hónappal ezelőtt szakított barátjával: legutóbb pedig teljesen meztelenül készített magáról videót, ami sokaknál kicsapta a biztosítékot. TV + SztárokOrigoÍgy látták a 20-ai tűzijátékot a magyar celebekhttp://www.life.hu/sztarok/20160820-istenes-bence-kiraly-linda-es-kiraly-viktor-is-megneztek-a-tuijatekot.htmlAda, Istenes Bence, Király Linda és Király Viktor is megnézték az augusztus 20-ai tüzijátékot, és posztoltak is róla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.