Rajongók, figyelem! Új taggal bővül a Jóban Rosszban

rajongó Jóban Rosszban TV2 sorozat szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új, fiatal szereplőkkel találkozhatnak a nézők a népszerű magyar sorozat legújabb részeiben. 

A TV2 Csoport napi sorozata augusztus 29-től kizárólag a SuperTV2 műsorán lesz látható, új szereplők is érkeznek. Adél (Nagy Rebeka) új fiúja, Bence (Tóth Misi) ugyanis bemutatja a baráti társaságának szerelmét. Meli, Deka és Zseni pedig mostantól gyakran előfordulnak a Macsekben.

Tóth Zsiga Nóra Forrás: EVA/Eva

A feltűnően csinos, ám kissé elkényeztetett Meli szerepében Tóth Zsiga Nórát láthatják a nézők, míg Deka szerepében Takács Zalán mutatkozik be. Deka és Meli régi jó barátok, és a fiú titokban gyerekkora óta szerelmes a lányba, ám viszonzatlanul.

Szőke Richárd Forrás: EVA/Eva

A srác legjobb barátja Zseni, a jóképű, sportos vállalkozó, akire ugyanakkor kicsit féltékeny is. Őt Szőke Richárd alakítja.

Forrás: EVA/Eva

A három fiatal szereplőt eddig még nem láthatták tévés szerepben. A 23 éves Szőke Richárd a kaposvári Csiky Gergely Színházban játszik és kiváló táncos, míg a 21 éves Takács Zalán másodéves a Gór Nagy Mária Színitanodában. Tóth Zsiga Nóra 29 éves, és eredetileg kirakatrendező, imád zongorázni, énekelni és horgászni - közölte a csatorna.

Hoppá! Igazi luxusban ünnepelte születésnapját Radics Gigi: videó! http://www.life.hu/sztarok/20160822-radics-gigi-szuletesnapja-igy-unnepelt-a-csinos-enekesno-video-a-partirol.htmlAz énekesnő szerelmével, a rokonsággal, és barátaival egy hajón ünnepelte huszadik szülinapját. A Sztárban sztár versenyzője úgy érzi, hogy az élete nem is lehetne ennél teljesebb. TV + SztárokOrigoAz X-Faktor győztesét, Tóth Andit egyre több támadás érihttp://www.life.hu/sztarok/20160822-az-x-faktor-gyozteset-toth-andit-egyre-tobb-tamadas-eri.htmlAz énekeső egyre vadabb külsővel rukkol elő, mióta pár hónappal ezelőtt szakított barátjával: legutóbb pedig teljesen meztelenül készített magáról videót, ami sokaknál kicsapta a biztosítékot. TV + SztárokOrigoBörtönben hunyt el a híres amerikai popmogulhttp://www.life.hu/sztarok/20160821-bortonben-halt-meg-lou-pearlman-popmogul-a-backstreet-boys-karrierjenek-elinditoja.htmlHatvankét éves korában börtönben halt meg Lou Pearlman amerikai popmogul, a Backstreet Boys és az 'NSync fiúzenekarok karrierjének elindítója. Még 2008-ban ítélték huszonöt év börtönbüntetésre sikkasztásért. TV + Sztárok--Szorcsik H. Viki exe lesz a Való Világ nagy felfedezettjehttp://www.life.hu/sztarok/20160821-lorand-nevu-modell-fiu-lesz-a-valo-vilag-nagy-felefedezettje.htmlEgy hét múlva startol a Való Világ az RTL II-n, egyik nagy felfedezettje pedig egy Lóránd nevű, budapesti modell fiú lesz, aki a közelmúltban még az egyik hazai színésznő barátja volt. TV + Sztárok--Keira Knightley átvert minket: évekig parókát hordotthttp://www.life.hu/sztarok/20160819-keira-knightley-bevallotta-hogy-evekig-parokat-hordott.htmlNem is sejtettük, de amikor Keira Knightley szépségét ecseteltük itt, itt, vagy éppen itt, akkor a színésznő végig egy parókával turbózta fel a külsejét. TV + Sztárok--Sötét múlt: Beyoncé férje meggyilkolta a szeretőjét?http://www.life.hu/sztarok/20160819-beyonce-ferje-jay-z-evekkel-ezelott-meggyilkolhatta-szeretojet-cathy-whiteot-hogy-ne-talaljon-ki.htmlHirtelen, nem tisztázott körülmények között halt meg az akkor 28 éves Cathy White, akiről az a hír járta, hogy Jay Z szeretője. Érdekes módon két nappal azután hunyt el, hogy a zenemogul és Beyoncé bejelentették, gyermeket várnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.