Micsoda pasi! Íme, Berki Krisztián rendhagyó szerelemi vallomása

fotó párkapcsolat szerelem Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a Facebook-oldalán vallott szerelmet kedvesének, Pamelának. A csinos édesanya hamarosan az Ezek megőrültek! új adásaiban lesz látható. 

"Reggel Hódi este Campbell. Istenem de szerencsés vagyok mindig gyönyörű a Hódi. Szeretlek életem így IS" - írta a kép mellé Krisztián, aki eddig nagyon ritkán fejezte ki így érzelmeit a közösségi oldalain. A 36 éves egykori labdarúgónak 2012-ben kezdődött a kapcsolata Pamelával. Egy éven belül, pontosan 2013. december 29-én pedig megszületett első közös gyermekük, Berki Natasa Zselyke. A pár azóta elég sok hullámvölgyön van túl, de szerelmük úgy tűnik, kiállja az idők és a külön töltött időszakok próbáját.

Hódi Pamela az orrunk előtt romantikázik Berki Krisztiánnal

Egy igazán romantikus pillanatnak lehetünk tanúi, mivel Berki Krisztián és Hódi Pamela Siófokra látogattak. Nézd meg a róluk készült közös felvételt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.