Scott Eastwood Clint Eastwood autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Scott Eastwood nemrég elárulta, miért is megy neki nagyon nehezen a randevúzás. 

Clint Eastwood jóképű fia, Scott nők millióinak szívét hódította már meg, és még maga Taylor Swift is odavan a szexi színészért. A fiú azonban már túl van néhány dolgon: nemrég elárulta, mi az, ami miatt nehezen megy neki a randevúzás.

Forrás: AFP

A 30 éves fiú a GQ Australia magazinnak mondta el, hogy egy barátnője elvesztése volt az utolsó alkalom, amikor sírva fakadt. "Randiztam egy lánnyal évekkel ezelőtt, aki meghalt egy tragikus autóbalesetben. Vesztettem már el korábban barátokat, de ez más volt. Sosem vesztettem el olyasvalakit, akivel ilyen intim kapcsolatban voltunk" - vallotta Eastwood, majd hozzátette: valószínűleg a történtek miatt megy neki nehezen a randevúzás.

Válás után újra együtt? Csókot lopott Diane Kruger és Joshua Jacksonhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-diane-kruger-es-joshua-jackson-ismet-egy-part-alkotnak.htmlSzakításuk után, ismét együtt flangált Joshua Jackson és Diane Kruger. Sőt, csókolóztak is, és egy percre sem engedték el egymást. Vajon ismét egy párt alkotnak? TV + Sztárok--George Clooney felesége betegesen féltékenyhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-hoppa-george-clooney-felesege-betegesen-feltekeny.htmlGeorge Clooney feleségének szépsége mindenkit elvarázsolt, épp ezért sokan nem is gondolták volna, hogy szörnyeteggé is változhat. Pedig megtörtént: Amal ugyanis fejébe vette, hogy férje félrelép, méghozzá egy közeli ismerősükkel! TV + Sztárok--Gyűlöletből barátság: Gesztesi Károly elárulta, hogy miért nem kedvelte Lagzi Lajcsithttp://www.life.hu/sztarok/20160823-gesztesi-karoly-elarulta-hogy-miert-nem-kedvelte-lagzi-lajcsit.htmlKevesen tudják, de Gesztesi Károly és Lajzi Lajcsi mögött 40 éves barátság áll: együtt jártak gimnáziumba, együtt úsztak és most egy közös vitorlázáson elevenítették fel a régi emlékeket. Gesztesi például azt is elárulta, hogy eleinte nem kedvelte a zenészt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHalle Berry szörnyen fest smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-hoppa-halle-berry-szornyen-fest-smink-nelkul.htmlAz 50 éves Halle Berry smink nélkül lófrált kislányával egy kaliforniai bevásárlóközpont közelében. Mindezzel még nem is lenne gond, de a fotókon világosan látszik, hogy bizony a színésznő felett is eljárt az idő. TV + Sztárok--Robert Redford életére örökké árnyékot vet kisfia halálahttp://www.life.hu/sztarok/20160823-robert-redford-fia-10-hetesen-hunyt-el-a-szinesz-nemreg-meselt-a-tragediarol.htmlRobert Redford a múlt csütörtökön lett 80 éves, ám van olyan emlék, ami 57 év elteltével is kísérti. Érthető módon, Robert Redford a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy 10 hetes korában elhunyt a kisfia. TV + Sztárok--Shane Tusup a legcukibb férj: nyilvánosan vallott szerelmet feleségének http://www.life.hu/sztarok/20160823-shane-tusup-szerelmi-vallomasa-meghato-posztot-rakott-kozze-az-edzo.htmlA szakember büszkén és nyíltan vállalta fel érzelmeit a közösségi oldalán. Ilyen megható sorokat rég olvashattunk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.