Nővel csókolózott Demi Moore és Bruce Willis lánya

csók Bruce Willis színész Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya, Tallulah ismét felkavarta az állóvizet. A botrányairól elhíresült sztárcsemete legutóbb meztelenül pózolt, majd kopaszra nyírta a fejét, most pedig egy nővel csókolózott.

Tallulah Willisnek ezúttal még önmagát is sikerült überelnie:meztelenkedés helyett most egy nővel csókolózott, az erről készült képet pedig Instagram-oldalán is megosztotta.

Forrás: Instagram / Talluah Willis

Bruce Willis és Demi Moore legkisebb gyermeke egyébként 19 éves korában változott meg: az addig visszafogott lány inni kezdett, majd ezt követte a drogfüggősége. A hírek szerint már mindkettő káros szokásától megszabadult, de - ahogy a fenti kép is mutatja - a botrányokat továbbra sem száműzte az életéből.

Bruce Willis lánya tangás popsit villantott

A világsztár lánya, Tallulah nem rejti véka alá bájait és a kis fekete csipkét megmutatta a nagyvilágnak. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.